کد خبر: 4108124
تاریخ انتشار : ۲۸ آذر ۱۴۰۱ - ۱۱:۱۷

برنامه‌های سالگرد شهادت سردار سلیمانی در زرند اعلام شد

برنامه‌های سالگرد شهادت سردار سلیمانی در زرند اعلام شد فرماندار زرند گفت: همزمان با هفته مقاومت برنامه‌هایی از جمله همایش دانشجویی «نهضت ما زنده‌ایم» ویژه بانوان و همایش دانشجویی «به وقت ۱:۲۰» ویژه آقایان در شهرستان برگزار می‌شود.

جلسه ترویج مکتب حاج قاسم شهرستان زرند

به گزارش ایکنا از کرمان، رضا حسینی‌نژاد، فرماندار شهرستان زرند امروز، ۲۸ آذرماه در سومین جلسه ترویج مکتب حاج قاسم و هماهنگی بزرگداشت سالگرد شهادت سردار سلیمانی با بیان اینکه امروز تفکر حاج قاسم یک مکتب برای نسل جوان و پیشبرد اهداف کشور است، گفت: جوانان باید برای موفقیت این مکتب را الگو قرار دهند.

وی با اشاره به اینکه ما مدیون شهید سلیمانی هستیم و ایشان عزت و افتخار کرمانی‌ها است، افزود: آزادگی و شرافت خودمان را مدیون شهدا به‌‌ویژه سردار سلیمانی هستیم که آسایش ۵۰ ساله خود را در راه خدا تقدیم کرد.

حسینی‌نژاد در ادامه به برنامه‌های هفته مقاومت در شهرستان زرند اشاره کرد و گفت: برگزاری همایش سالگرد سردار سلیمانی در شهرستان، برگزاری همایش دانشجویی «نهضت ما زنده‌ایم» ویژه بانوان، و همایش دانشجویی «به وقت ۱:۲۰» ویژه آقایان و برگزاری مراسم دعای ندبه به نیابت از سردار دلها از جمله برنامه‌های هفته مقاومت در زرند است.

وی گفت: برگزاری مسابقه «قوی‌ترین مرد میدان» به همت بسیج کارگری، همایش فرزندان شهدا، همایش بزرگ کارگری با حضور وزیر صمت، همایش یاران حاج قاسم، جشنواره گردشگری مقاومت و فضاسازی مناسب شهری و ادارات از جمله برنامه‌های شاخص سومین سالگرد شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی در این شهرستان است.

انتهای پیام
captcha