کد خبر: 4115781
تاریخ انتشار : ۲۹ دی ۱۴۰۱ - ۱۷:۰۱
رئیس جامعةالمصطفی العالمیه:

تکامل نظریه‌ها در بوته نقد و آزمون، عامل تحقق آرمان‌های تمدنی است

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: تحقق آرمان‌های تمدنی، نیازمند گذر زمان و تکامل نظریه‌ها در بوته نقد و آزمون‌هاست.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه

به گزارش خبرنگار ایکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه امروز ۲۹ دی‌ماه در دیدار رئیس و معاونان مدرسه حکمرانی شهید بهشتی، حکمرانی اسلامی ایران را پرچم‌دار احیای تمدن نوین اسلامی در عالم دانست و اظهار کرد: در این راستا، تدوین و ارائه الگوی نظری حکمرانی اسلامی ضرورتی انکارناپذیر برای تربیت مدیران و کارگزاران است.

وی با اشاره به ظرفیت‌های نظری و عملی انقلاب اسلامی افزود: جمهوری اسلامی برای تحقق ایده آرمانی حکمرانی اسلامی، از ظرفیت‌های علمی ارزشمند و تجارب متراکم مدیران برجسته برخوردار است.

رئیس جامعةالمصطفی با بیان اینکه تحقق آرمان‌های تمدنی، نیازمند گذر زمان و تکامل نظریه‌ها در بوته نقد و آزمون‌هاست، ادامه داد: اگر می‌خواهیم علوم‌ انسانی را با نگاه الهی، دینی و مبتنی بر مبانی اسلامی ارائه نماییم، نیازمند صبر، استقامت و مداومت در پیگیری راهبردها، راهکار‌ها و طرح‌ها هستیم.

حجت‌الاسلام‌ عباسی تنظیم علوم، مبتنی بر نگاه اسلامی را از رویکرد‌های تمدنی دانست و تصریح کرد: تدوین الگوی حکمرانی دینی هدف بلندی است که علی‌رغم ظرفیت‌های فراوان و تجربیات ارزشمندی که کسب شده، همچنان نیازمند پیگیری و فعالیت‌های پژوهشی است.

استاد جامعةالمصطفی بر اهمیت تدوین الگوی حکمرانی دینی تأکید کرد و گفت: از حوزه‌های علمیه انتظار می‌رود تا در راستای تحولات شکل‌ گرفته بعد از انقلاب اسلامی و در امتداد ورود به حوزه‌های علوم‌ انسانی، در عرصه تدوین الگوی حکمرانی اسلامی پیشتاز باشند و از ظرفیت تمام مراکز علمی حوزه استفاده حداکثری صورت گیرد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود، جامعةالمصطفی را چهره بین‌المللی حوزه علمیه توصیف کرد و افزود: المصطفی با نگاهی جدید به حوزه‌ بین‌الملل، در عرصه‌های مختلف علوم‌ اسلامی، علوم‌ انسانی و زبان و فرهنگ‌شناسی قالب‌های تازه و گرایش‌های نوپدیدی را بازتعریف و ایجاد کرده است.

عباسی با تأکید بر این که جامعةالمصطفی با ورود به عرصه علوم‌انسانی اقدامات ارزشمندی را رقم زده و رشته‌های متنوعی را ناظر به نیاز‌های مخاطبانی در عرصه بین‌الملل راه‌اندازی کرده است، بیان کرد: به‌جرئت می‌توان گفت، هیچ مجموعه‌ای در داخل کشور نیست که چنین تنوع ملیتی را تحت پوشش آموزشی و پژوهشی خود قرار داده باشد.

وی گزارشی از مأموریت بین‌المللی و رسالت جهانی و انسانی جامعةالمصطفی ارائه کرد و گفت: تربیت شخصیت‌های راهبردی و راهبران فکری و اجتماعی، از وظایف مراکز علمی همچون المصطفی است، تا نقش‌آفرینی اجتماعی را در مسیر خدمت به ملت‌ها داشته باشند. تربیت انسان‌های تأثیرگذار و نقش‌آفرین در عرصه‌های مختلف زیست بشری از رسالت‌های آموزشی و پژوهشی جامعةالمصطفی است.

رئیس جامعه المصطفی با تأکید بر ترسیم نقشه راه مشترک و لزوم تقویت ارتباطات، بر اهمیت تدوین تفاهم‌نامه همکاری با مدرسه حکمرانی دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد و افزود: جامعة المصطفی تفاهم‌نامه‌ها و همکاری‌های متعددی را با مراکز و مجموعه‌های بین‌المللی برقرار و بر اهمیت عملیاتی‌سازی این تفاهم‌نامه‌ها تأکید دارد.

عباسی ظرفیت بالای اساتید و گستره تولیدات ارزشمند محتوایی در جامعه المصطفی را مورد توجه قرار داد و ابراز کرد: امیدواریم با بهره‌گیری از مباحث نظری تولید شده در مراکز حوزوی و طراحی الگوی حکمرانی اسلامی، حداکثر اثربخشی در برطرف‌سازی خلأ‌های مدیریتی کشور حاصل شود.

انتهای پیام
captcha