کد خبر: 4121044
تاریخ انتشار : ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - ۰۰:۵۹
در یادواره شهدای ادیان توحیدی مطرح شد:

دهه فجر تبلور مفهوم سوره آل عمران در هدایت از ظلمات به نور است

یادواره شهدای ادیان توحیدی با حضور فرماندهان و مسئولان قوای سه‌گانه و نمایندگان ادیان مختلف کلیمی، زرتشتی، آشوری و ارامنه، شامگاه 20 بهمن در مجتمع فرهنگی- ورزشی شهید بهشتی قوه‌قضائیه برگزار شد.

به گزارش ایکنا، علیرضا فخاری استاندار تهران، در یادواره شهدای ادیان توحیدی که با حضور فرماندهان و مسئولان قوای سه‌گانه و نمایندگان ادیان مختلف کلیمی، زرتشتی، آشوری و ارامنه، شامگاه 20 بهمن در مجتمع فرهنگی- ورزشی شهید بهشتی قوه‌قضائیه برگزار شد، اظهار کرد:‌ جوانان زیادی در مسیر اعتلای کشورمان و پیمودن راه دشوار و پرمشقت توسعه ملی، جان خود را فدا کردند. شاهد بودیم که در 21 بهمن سال 57 در تهران جوانانی که پابه‌پای سایر هم‌وطنانمان برای مقابله با ارتش مسلح رژیم پهلوی با سینه سپر کردن، جان خود را فدا کردند و توانستند سهم بزرگی برای پیروزی ابتدایی انقلاب در آن مقطع داشته باشند.

وی با بیان اینکه ادیان توحیدی سهم بزرگی در پیروزی انقلاب داشتند، عنوان کرد: در پرتوی این ایثار، شجاعت و شهامت برای آن‌چه که ما به عنوان اولین شعار انقلاب، تحت نام «استقلال» می‌‎شناسیم، تلاش کردیم، همه در کنار یکدیگر باشیم، برای یک هدف بجنگیم، استقامت کنیم، دست در دست هم دهیم، تا بتوانیم با یکدیگر به آنچه که می‌خواهیم، برسیم.

فخاری بیان کرد: بعدازآن اگر آزادی نصیب ما شد، مرهون اراده ملتی بزرگ بود تا از یوغ و بندگی دشمن بزرگی مانند آمریکا بیرون بیاییم و طعم آزادی را متفقاً و مشترک بچشیم. آزاد شدیم برای آنکه بتوانیم، اراده کنیم، همت داشته باشیم، حرف بزنیم، تلاش کنیم توانمندی‌هایمان را نشان دهیم، امکان تغییر وضعیت را برای بهبود اوضاع داشته باشیم که این مهم در پرتوی آزادی بود که به اتفاق به دست آمد و ما در یک جمله، ندای تحقق جمهوری اسلامی را یک زبان فریاد زدیم.

 استاندار تهران افزود: ما در مسیر تحقق جمهوری اسلامی هستیم و کار ما تمام نشده است. با همه سختی‌ها، مشقت‌ها، کمبودها، معضل‎ها و حتی جبران خیانت‌ها، در مسیر هستیم و پیش می‌رویم تا فردای بهتری را در قالب نظام مقدسی به نام جمهوری اسلامی ایران رقم بزنیم و با اتحاد، وحدت کلمه و تلاش مشترک به نقطه‌ای برسیم تا بتوانیم برای جهانیان الگوساز باشیم. در حوزه‌های مختلف، آنچه به عنوان دستاورد انقلاب اسلامی از آن یاد می‌شود، را به وضوح می‌بینیم. ملتی بزرگ، مدبر، متحد، یکپارچه و در یک مسیر و زیر یک پرچم مقدس هستیم و این بهترین ثروت ماست.

دهه فجر تبلور مفهوم سوره آل عمران در هدایت از ظلمات به نور است

 وی با بیان اینکه دانش، فهم و آگاهی سیاسی توأم با بصیرت جز دارایی عمومی هم‌وطنان ما است، اظهار کرد: ما برای عبور از بحران‌های مختلف با تکیه بر دانش نوین، به بهترین موقعیت‌ها در حوزه علم و فناوری رسیده‌ایم که مرهون تلاش مشترک است و ما در مسیر این تلاش‌ها تا رسیدن به نقطه الگوسازی و تمدن‌سازی امروز دنیا تلاش مشترکی خواهیم داشت و در این مسیر از چیزی دریغ نخواهیم کرد.

فخاری اضافه کرد: امروز به بهانه این کنگره بزرگ از شهدای ادیان مختلف یاد می‌کنیم، زیر پرچم جمهوری در فضای آکنده از محبت، دوستی، عشق و وحدت کنار یکدیگر زندگی می‌کنیم و آینده‌ای روشن، امیدبخش و توأم با پیروزی و موفقیت خواهیم داشت.

در ادامه سردار سرتیپ دوم پاسدار محمود توکلی جانشین سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص)، طی سخنانی اظهار کرد: در قرآن کریم نزدیک به 70 بار در رابطه با حضرت مریم(س) و 136 بار در خصوص حضرت موسی(ع) و همچنین دیگر پیامبران الهی به نیکی، با احترام و بزرگواری یاد شده است. خداوند در قرآن کریم درخصوص حضرت مریم(س) می‌فرماید که ای مریم خداوند تو را برگزیده، پاک ساخته و تو را بر زنان عالم برتری داده است. از دیدگاه قرآن حضرت مریم(س) از زنان برتر جهان به شمار می‌رود. همچنین از زبان حضرت موسی بارها داستان‌های متعدد و زیادی برای عبرت گرفتن پیروان دین اسلام و آشنایی پیروان با فرازهای مختلف زندگی پیامبران الهی ذکر شده است.

دهه فجر تبلور مفهوم سوره آل عمران در هدایت از ظلمات به نور است

وی افزود: در آستانه رویداد بزرگ پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، باید به این آیه از سوره آل‌عمران اشاره کرد که خداوند می‌فرماید: ما موسی را به سوی قومش با آیاتی فرو فرستادیم و به او گفتیم قومت را از ظلمات به سوی نور بگذران و عبور و نسبت به ایام‌الله تذکر بده. روزهایی که در آن اراده، دست و مشیت خداوند به گونه‌ ویژه جلوه‌گر می‌شود، به قوم خویش متذکر شو که در این آیات، نشانه‌هایی برای آن‌هایی که بسیار صبرکننده و شکرگزار هستند، وجود دارد. دهه فجر و ایام 22 بهمن از روزهای خداوند است. روزی که دست خداوند از آستین ملت ایران بیرون آمد و از ظلمات به سوی نور رهنمون شدیم.

جانشین سپاه حضرت محمد رسول‌الله(ص) خاطرنشان کرد: یکی از مواردی که زرتشتیان به آن معتقد هستند، سه‌گانه «گفتار نیک، پندار نیک و کردار نیک» است که هم در آن زمان و هم در عصر حاضر این ارزش‌ها، از ارزش‌های جهان‌شمول به شمار می‌رود و اغلب ادیان به این ارزش‌ها، به زبان و شیوه خودشان و برای ترویج آن تلاش می‌کنند.

انتهای پیام
captcha