کد خبر: 4121499
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۲

مؤسسه حضرت زینب(س)؛ صدای رسای اسلام ناب به جهان

سید‌محی‌الدین حسینی، مدیر مؤسسه بین‌المللی حضرت زینب(س) گفت: پیگیری و تلاش در راستای تحقق منویات رهبری معظم در عرصه بین‌الملل در رساندن صدای اسلام ناب به مردم جهان و به‌ویژه کشورهای آمریکای لاتین از جمله فعالیت‌های این مؤسسه بین‌المللی است که تماماً به صورت جهادی و با کمک خیرین از سراسر کشور انجام شده است.

به گزارش ایکنا، در نشست بررسی مطالبات مقام معظم رهبری در آمریکای لاتین که با حضور یحیی جهانگیری، مدیر سازمان فرهنگ و ارتباطات قم و جمعی از اساتید حوزه علمیه و مبلغین بین‌الملل در محل مؤسسه حضرت زینب(س) برگزار شد، در ابتدا حجت‌الاسلام و‌المسلمین سید‌محی‌الدین حسینی، مدیر مؤسسه بین‌المللی حضرت زینب(س) به بیان گزارشی از مؤسسه پرداخت.

وی بیان کرد: پیگیری و تلاش در راستای تحقق منویات رهبری معظم در عرصه بین‌الملل در رساندن صدای اسلام ناب به مردم جهان و به‌ویژه کشورهای آمریکای لاتین، تولید صدها کلیپ سخنرانی و معرفتی به زبان‌های خارجی، تولید بیش از ۳هزار عکس‌نوشت به زبان‌های فارسی، انگلیسی و اسپانیایی، تولید چندین نماهنگ فاخر، تألیف بیش از ۳۰ مجلد کتاب به زبان‌های انگلیسی، اسپانیایی و فرانسوی از جمله فعالیت‌های این مؤسسه بین‌المللی است که تماماً به صورت جهادی و با کمک دغدغه‌مندان و خیرین از سراسر کشور انجام شده است.

حسینی افزود: ۴۵ نفر از طلاب دغدغه‌مند و عمدتاً زبان‌دان و فعال در عرصه بین‌الملل در قالب ۴ معاونت: آموزش، رسانه، پژوهش و تبلیغ در این مؤسسه به‌صورت جهادی مشغول تولید و پخش محتوی تبلیغی هستند.

در ادامه این مراسم و بعد از پخش نماهنگ فاخر «شهید زنده» با موضوع مقاومت و شهید حاج قاسم سلیمانی، حجت‌الاسلام یحیی جهانگیری، مدیر سازمان فرهنگ و ارتباطلات به تبیین مأموریت انقلاب اسلامی در سطح بین‌المللی اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی محصول اندیشه علوم انسانی با گرایش اسلامی است. امام راحل این اندیشه را به رویدادی اجتماعی تبدیل کردند.

وی ادامه داد: اساساً امام راحل معتقد بودند که دین فقط انگاره ذهنی نیست، ولایت فقیه تنها یک دگمای ذهنی نیست که به آن فقط باور داشته باشید بلکه گزاره‌ای است که باید در کف میدان تحقق پیدا کند.

جهانگیری بیان کرد: ما در حوزه‌های علمیه سه رسالت تحولی و تکاملی داشته‌ایم رسالت آموزشی، پژوهشی و تبلیغی.

مدیر سازمان فرهنگ و ارتباطات ابراز کرد: رسالت حوزه تنها تولید اندیشه نیست بلکه ترویج اندیشه هم جزء رسالت‌های مهم حوزه است.

وی اضافه کرد: امام راحل معتقد بودند اگر تولید به ترویج نرسد فاقد اثر خواهد بود و اگر این ترویج به تحقق نرسد هم پایدار نخواهد بود. امام معتقد بودند اگر ولایت فقیه را مرحوم نراقی بکاوند و مؤمنانی به آن باور داشته باشند تا روح الله خمینی آن را اقامه نکند ولایت فقیه ماندگار نمی‌شود.

جهانگیری در ادامه به تببین و تطبیق نقشه ذهنی امام راحل در دانشگاه‌های نسل سوم پرداختند و افزود: امروزه در غرب معتقدند دانشگاه‌ها سه رسالت دارند، برخلاف دانشگاه‌ها در غرب در قرن ۱۹ که دانشگاه را صرفاً یک مرکز آموزشی معرفی می‌کرد.

وی تصریح کرد: دانشگاه باید علاوه بر آموزش وارد حیطه پژوهش هم بشود لذا دانشگاه‌ها را پژوهشی هم کردند. اما از سال ۱۹۸۰ در غرب (که اتفاقاً پیروزی انقلاب اسلامی ایران هم در دهه ۸۰ رخ داد) رسالت سومی را برای دانشگاه تعریف کردند و آن همت گماردن به تحقق ایده‌های پژوهشی دانشگاه است.

وی ادامه داد: لذا گفتند دانشگاه باید سهم خود را در توسعه هم ایفا کند همان مطلبی که امام روی آن تأکید داشتند. امام می‌فرمودند حوزه هم باید رسالت خودش را هم در تحقیق و هم در تبلیغ و اقامه آن داشته باشد.

مدیر سازمان فرهنگ و ارتباطات قم گفت: در گام دوم انقلاب اسلامی شاهد این مهم هستیم که مخاطب انقلاب اسلامی تنها در این برهه تنها حسینیه‌ها و مراکز اسلامی نیستند و اتفاقاً مراکز آکادمیک هم هستند و در ادامه به بیان آماری در این زمینه پرداختند.

مؤسسه بین‌المللی حضرت زینب(س)؛ منبع و مرجع برخی از دانشگاه‌های مهم دنیا

وی در ادامه از زحماتی که در مؤسسه بین‌المللی حضرت زینب(س) در راستای تولید محتوایی که منبع و مرجع برخی از دانشگاه‌های مهم دنیا شده تقدیر و تشکر کردند.

در ادامه مراسم حجت‌الاسلام محسن صحرایی کاشانی، معاونت آموزش مؤسسه حضرت زینب(س) به بیان گزارشی از فعالیت‌های این معاونت پرداخت. وی از اشتغال بیش از ۳۰۰۰ نفر از طلاب برادر و خواهر در آموزشگاه زبان مؤسسه به فراگیری زبان‌های: انگلیسی – اسپانیولی – فرانسوی - پرتغالی و عربی خبر داد و خاطرنشان کرد کلاس‌های زبان مؤسسه بصورت حضوری و مجازی در سراسر کشور در حال برگزاری است.

وی همچنین به تدوین کتاب آموزش زبان اسپانیایی با چینشی جدید و مناسب ذائقه مخاطب شرقی اما بر پایه مطالب ارائه شده در دو کتب مهم سوئنیا و پریسما در مؤسسه بین‌المللی حضرت زینب(س) اشاره کرد و گفت: تدوین جلد یک این کتاب به پایان رسیده است.

انتهای پیام
captcha