کد خبر: 4122277
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۳

موکب‌های اربعین صدهزار پرس غذا برای زلزله‌زدگان خوی می‌‌پزند

رئیس قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات از خدمات‌رسانی ۲۷ موکب به هموطنان زلزله‌زده خوی خبرداد.

موکب‌های اربعین 100 هزار پرس غذا برای زلزله زدگان خوی می‌‌پزند

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، مجید نامجو رئیس قرارگاه اربعین ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات، با اعلام خبر خدمات‌رسانی ۲۷ موکب به هموطنان زلزله‌زده خوی گفت: این موکب‌ها با پشتیبانی مردمی و کمک‌های خیران حرم‌ساز از ۱۶ استان کشور به مناطق زلزله‌زده رفته‌اند.

به گفته وی، موکب‌های مستقر در مناطق زلزله‌زده خوی روزانه به طور متوسط ۵۰ هزار پرس غذا طبخ و در بین هموطنان توزیع می‌کنند.

جانشین رئیس ستاد توسعه و بازسازی عتبات با بیان اینکه آمادگی داریم تا میزان طبخ و توزیع روزانه غذا را به صدهزار پرس افزایش دهیم، گفت: بر اساس تصمیم مسئولان استان، قرار شده است تا به موازات ایجاد امکانات اولیه برای هموطنان زلزله‌زده، از میزان طبخ و توزیع غذای گرم کاسته شده و در عوض توزیع اقلام خوراکی و جیره خشک جایگزین شود.

وی با بیان اینکه تاکنون حدود سه‌هزار پروانه موکب‌داری در سراسر کشور صادر شده است، گفت: پس از دریافت نظرات و پیشنهادات موکب‌ها و بررسی نقاط ضعف و قوت در سال‌های گذشته، تصمیم گرفته شد تا با هدف ارتقاء سطح خدمات موکب‌ها، قرارگاه اربعین حسینی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات ایجاد شود.

نامجو با بیان اینکه ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات و موکب‌ها نمونه موفق از تشکل‌های مردم‌نهاد هستند، گفت: خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی و کمک به هموطنان در مواقع بحرانی مانند زلزله و سیل، دو مأموریتی است که برای موکب‌ها در نظر گرفته شده است.

انتهای پیام
captcha