کد خبر: 4123608
تاریخ انتشار : ۰۲ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۹:۳۵
۲۲ اسفند؛

همایش ملی «مقاومت و پایداری» در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود

همایش ملی «مقاومت و پایداری» با تأکید بر شهدای والامقام استان لرستان در دانشگاه لرستان برگزار می‌شود.

همایش ملی «مقاومت و پایداری»به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی دانشگاه لرستان، همایش ملی «مقاومت و پایداری» با تأکید بر شهدای والامقام استان لرستان ۲۲ اسفندماه جاری که روز بزرگداشت مقام شهداست در دانشگاه لرستان برگزار خواهد شد.

از مهم‌ترین موضوعات این همایش ملی می‌توان به مبانی و اصول مقاومت و پایداری از منظر آموزه‌های اسلامی، شاخصه‌ها و الگوهای مقاومت و پایداری، دستاوردهای مقاومت و پایداری از منظر آموزه‌های اسلامی، چالش‌های مقاومت از منظر آموزه‌های اسلامی، گفتمان‌سازی مقاومت از منظر آموزه‌های اسلامی، شهدای استان لرستان اشاره کرد.

پذیرش مقالات برای این همایش ملی از ۱۸ بهمن‌ماه امسال آغاز شده است و این همایش ملی از سوی کمیته دانشگاهیان کنگره ملی بزرگداشت شهدای استان لرستان برگزار می‌شود.

دبیر اجرایی همایش ملی مقاومت و پایداری، دکتر مهرداد امیری است و علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام می‌توانند به تارنمای همایش به نشانی https://www.lu-hamayesh.info مراجعه کنند.

انتهای پیام
captcha