کد خبر: 4125537
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳

دستیابی بە کارآمدی یکی از وظایف کارگزاران نظام باشد

دستیابی بە کارآمدی یکی از وظایف کارگزاران نظام باشد استاندار کردستان با تأکید بر کارآمدی مدیران در عمل گفت: جدا از اینکە باید بدانیم کە چقدر در فکر و اندیشە مخلص هستیم باید دید کە در عمل تا چە اندازە کارآمد هستیم، لذا یکی از وظایف کارگزاران نظام باید دستیابی بە کارآمدی باشد.

اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان در اولین همایش «تکریم مردم، افزایش بهرەوری و ارتقاء سلامت اداری» کە امروز، ۱۱ اسفند در مجتمع فجر برگزار شد، گفت: جمهوری اسلامی ایران از سپیدەدم پیروزی هموارە درگیر مبارزە و جنگ بودە و از ویژگی دشمنان انقلاب هموارە این بودە کە هیچگاە نە از دشمنی خود پشیمان شدە نە خستە و نە دست کشیدەاند و هموارە بر دشمنی خود پافشاری و دشمنی خود را از توطئەای بە توطئە دیگر تغییر دادە است.

وی افزود: یکی از چالش‌های مداوم ما با دشمنان بر سر کلید کارآمدی بودە و دشمنان هموارە بە دنبال اثبات این موضوع هستند کە نظامی کە بر مبتنی شریعت اسلامی باشد، کارآمدی لازم را برای ادارە امور ندارد.

استاندار کردستان با اشاره به اینکه گام اول مدیران در جهاد تبیین رسیدن بە کارآمدی است، بیان کرد: یکی از مهم‌ترین و اساسی‌ترین وظایف مدیران و خدمتگزاران در هر سطح از مسئولیتی بە اوج رساندن کارآمدی است.

وی با تأکید بر کارآمدی مدیران در عمل گفت: جدا از اینکە باید بدانیم کە چقدر در فکر و اندیشە مخلص هستیم باید دید کە در عمل تا چە اندازە کارآمد هستیم، لذا یکی از وظایف کارگزاران نظام باید دستیابی بە کارآمدی باشد.

زارعی کوشا گام اول مدیران در جهاد تبیین را کارآمدی دانست و گفت: بذر تبیین در زمینی خواهد رویید کە کارآمدی وجود داشتە باشد. یکی از اهداف اصلی این همایش رسیدن بە کارآمدی و شناسایی ضعف‌ها و حل آن‌هاست.

وی در پایان از رونمایی کتابچە تدوین شدە با مصادیقی همچون تکریم مردم، افزایش بهرەوری و ارتقای سلامتی در راستای رسیدن بە کارآمدی مدیران خبر داد.

انتهای پیام
captcha