حسین دستگردی، مدیر حج و زیارت خراسانجنوبی در گفتوگو با ایکنا از خراسانجنوبی، در مورد تازهترین خبرها در خصوص حج تمتع، اظهار کرد: اسناد حج تمتع 85 برای انتخاب و ثبتنام در کاروانها فعال شدهاند.
وی با اشاره به اینکه سهمیه اختصاصی استان 2110 نفر بوده و این تعداد در سال آینده اعزام خواهند شد، تصریح کرد: تا این لحظه 15 کاروان حج شامل؛ 13 کاروان ویژه زائران شیعه و کاروان ویژه زائران اهل سنت به استان تخصیص پیدا کرده است.
مدیر حج و زیارت خراسانجنوبی افزود: واجدین شرایط و دارندگان اسناد حج سال ۸۵ هرچه سریعتر به منظور ثبتنام در کاروان به سامانه reserve.haj.ir یا به دفاتر و شرکتهای زیارتی استان مراجعه کنند.
دستگردی در خصوص پیگیری در مورد کاهش هزینهها، تصریح کرد: محدودیت پروازها یکی از علل افزایش هزینههاست که پیگیر رفع شدن آن هستیم و در مجموع هزینه برای دارندگان فیش حج تمتع سال ۸۵ بین ۱۱۵ تا ۱۳۵ میلیون تومان خواهد بود.
انتهای پیام