به گزارش خبرنگار ایکنا، مراسم نواختن زنگ نیکوکاری، امروز دوشنبه ۱۵ اسفند در مدرسه دخترانه شاهد شهدای هفتم تیر با حضور مصطفی خاکسار قهرودی، قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره)؛ اصغر باقرزاده، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش؛ وحید بیگدلی رئیس سازمان دانشآموزی و احمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان تهران برگزار شد.
مصطفی خاکسار قهرودی، قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره) در این مراسم گفت: رفتار انسان ریشه در باورهای دینی او دارد و آن چیزی که در این کشور به آن توجه میشود احیا و زنده نگهداشتن عادات و رفتارهای اجتماعی اسلامی است. اگر جامعهای بخواهد سالم و بالنده باشد و با تکیه بر ویژگیهای انسانی ساخته شود و بتواند برای دیگران رسالت بخش باشد؛ باید نسبت به رفتار و عادات شایسته انسانی توجه داشته باشد.
وی ادامه داد: کاری که به شایستگی در آموزش و پرورش رخ میدهد انتقال تجربیات نسل گذشته به نسل جدید است. دشمن تمرکز خود را بر نسل جدید گذاشته و آنچه که در فضای پر مخاطره مجازی رخ میدهد متوجه این نسل است.
قائممقام کمیته امداد امام خمینی(ره) اظهار کرد: روز گذشته وارد چهلوپنجمین سالگرد تأسیس این نهاد شدیم و توجه به خیر و احسان از تأکیدات مبانی دینی و اسلامی است. علیرغم مشکلات مالی که در کشور وجود دارد اما هر روز و هر ساله کمکهای مردمی برای کارهای خیرخواهانه بیشتر میشود. آنچه که ما به عنوان کار خیر و برکات کار خیر دریافت میکنیم بیشتر از سالهای گذشته است. باید آنچه که باعث کار خیر میشود در جامعه تقویت شود؛ میزان و مقدار پول مهم نیست بلکه نفس عمل مهم است.
لزوم تقویت عمق باورهای اعتقادی مردم
خاکسار تأکید کرد: عمق باور اعتقادی و معنوی مردم باید تقویت شود و دشمن بر این موضوع متمرکز شده تا مردم را از این موضوع دور کند.
خاکسار اضافه کرد: توجه به مستضعفان و نیازمندان دلیل انتخاب امروز برای جشن نیکوکاری است تا به صورت نمادین به آن توجه کرد. بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، امام خمینی(ره) به موضوع خیر و احسان توجه کردند و اولین اقدامی که شکل سازمانی پیدا کرد تشکیل کمیته امداد امام خمینی(ره) بود. کمیته امداد اولین و آخرین جایی بود که امام خمینی(ره) پذیرفتند با نام خود ایشان تأسیس شود.
وی تأکید کرد: تأسیس کمیته امداد امام خمینی(ره) نشان دهنده جایگاه کار خیر و احسان در شکلگیری جامعه اسلامی است که بر گرفته از آموزههای دینی ماست. فلسفه این اتفاق توجه به رکن اقتصادی و اجتماعی برای شکلگیری یک جامعه سالم است. ترک نیکوکاری و احسان در قرآن نزدیک به شرک و نفاق تعبیر شده است و هر کسی از احسان دوری کند انگار به همه آموزههای دینی پشت کرده است.
رویشهای کشور، هدف دشمن
احمد موسوی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان تهران ضمن تبریک اعیاد شعبانیه در این مراسم گفت: احسان و نیکوکاری یکی از ارزشهای الهی است و در مبانی دینی و تربیتی اسلام برای تعجیل در نماز و نیکوکاری تأکید شده است.
وی ادامه داد: توسعه فرهنگ نیکوکاری و احسان از سوی دانشآموزان از موضوعات مهم و نیاز امروز جامعه ماست. امروز دشمن رویشهای ما را هدف گرفته و بر مدرسه تمرکز کرده است اما ناتوان خواهد بود چرا که دانشآموزان ما بسیار باهوش و عاقل هستند.
انتهای پیام