کد خبر: 4128294
تاریخ انتشار : ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۵۶

پرورش نیروی فرهنگی و هنری از رویکردهای اصلی ستاد فهما است

پرورش نیروی فرهنگی و هنری از رویکردهای اصلی ستاد فهما است رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد گفت: تعلیم، تربیت و پرورش نیرو‌های فرهنگی و هنری در زیست‌بوم فرهنگی انقلاب اسلامی یکی از رویکرد‌های جدی در مجموعه کانون‌های مساجد است که به عنوان هدف اصلی این مجموعه محسوب می‌شود.

دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، محمدتقی محمدیان، رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری و امور استان‌های ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد کشور امروز، 24 اسفند در دیدار با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان، گفت: مجموعه کانون‌های فرهنگی ـ هنری و ستاد این کانون‌ها در تلاش است که در دوره جدید فعالیت‌های خود، با رویکرد هویت‌بخشی به عناصر فرهنگی و هنری مسجد نسبت به توانمندسازی آن‌ها و جریان‌آفرینی در سطح فضای فرهنگی کشور مبادرت ورزند.

وی افزود: ستاد در تلاش است تا با شبکه‌سازی و سازماندهی عناصر انسانی بتوانند در اتمسفر فرهنگی کشور ایفای نقش داشته باشد تا به یک نظام فرهنگی و هنری با ثبات و پویا و بالنده تبدیل شویم.

رئیس دبیرخانه شورای سیاستگذاری ستاد هماهنگی کانون‌های مساجد بیان کرد: مبتنی بر شعار دولت سیزدهم با عنوان «نهضت بازگشت به مسجد»، در ساخت جدید حکمرانی انقلاب اسلامی به ویژه در چله دوم و به تعبیری در گام دوم انقلاب نیازمند باز طراحی و بازسازی نظام فرهنگی کشور به صورت جهادی، انقلابی و عقلانی هستیم و به نظر می‌رسد که نقطه عزیمت این بازسازی و بازطراحی در دوره کنونی، مسجد خواهد بود.

وی افزود: مجموعه کانون‌های مساجد با یک نگاه وسیع آغوش خود را باز کردند و همه نوجوانان و جوانانی که ظرفیت‌ها و استعدادهای مختلف فرهنگی و هنری دارند می‌توانند از محل امن و ایمن مساجد و بستر توحیدی و انقلابی استفاده کنند و آموزش‌های مختلفی را مبتنی بر استعدادهای خاص خود فرا گیرند.

محمدیان یادآور شد: کانون‌های مساجد کمک می‌کنند جوانان و نوجوانان در عرصه‌های فرهنگی و هنری توانمند شوند و با توجه به زمینه‌ها و بسترهای موجود خود را به دریای مواج عرصه تولید فرهنگ و هنر و صنایع خلاق فرهنگی وصل کنند.

انتهای پیام
captcha