کد خبر: 4128909
تاریخ انتشار : ۰۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۹:۰۶

تلاش مضاعف برای تحقق مطالبه قرآنی رهبر انقلاب + فیلم

پیشکسوت قرآنی کشورمان ضمن تبریک فرارسیدن سال نو و تقارن آن با حلول ماه مبارک رمضان گفت: در سال جدید باید تلاش‌ها برای تحقق مطالبات قرآنی مقام معظم رهبری بیشتر شود.

سیدرضا میرموساییبه گزارش ایکنا، سیدرضا میرموسایی، پیشکسوت قرآنی کشورمان در پیامی ویدئویی حلول سال نو و فرارسیدن بهار قرآن و تقارن این دو مناسبت با یکدیگر را به ملت ایران و عموم مسلمانان جهان تبریک گفت. متن این پیام در ادامه می‌آید؛
 
«بسم الله الرحمن الرحیم

فرا رسیدن سال نو که بهار طبیعت است و تقارن نوروز با بهار قرآن را به ملت شریف ایران و به همه مسلمین جهان تبریک می‌گویم و آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برای همه مردم عزیز کشورم دارم.

در سال جدید باید تلاش‌ها و کوشش‌های بیشتری در راه ترویج و توسعه فرهنگ قرآنی هم در بحث قرائت و هم در بحث حفظ و درک مفاهیم صرف کنیم تا امر فراگیری قرآن در کشور عزیزمان بیشتر رونق پیدا کند.

این تلاش‌ها به‌ویژه در رابطه با حفظ قرآن کریم که مطالبه مقام معظم رهبری بوده و بیش از 10 سال از طرح آن می‌گذرد، باید بیشتر باشد. رهبر انقلاب در طلیعه ماه مبارک رمضان در سال 1390 در جمع اساتید، قاریان، حافظان و مدیران قرآنی فرمودند باید در کشور 10 میلیون حافظ قرآن کریم داشته باشیم. بعد از گذشت 10 سال از طرح آن موضوع هنوز محقق نشده و تا رسیدن به این عدد فاصله زیادی داریم.

علاوه بر آن مقام معظم رهبری در رمضان 1401 به این موضوع اشاره فرمودند که برای تحقق این 10 میلیون حافظ قرآن بر روی نوجوانان سرمایه‌گذاری کنیم. لذا به عقیده من باید این کار از مدارس شروع شود و برای تحقق این امر، ارگان‌ها و نهادهای قرآنی باید با آموزش و پرورش در تعامل باشند.

لازم است که آموزش و پرورش هم همت بیشتری به خرج دهد و کار قرآن را حتی‌الامکان از دوران راهنمایی شروع کند و در کار فراگیری قرائت، تجوید، صوت، لحن و مفاهیم و حفظ قرآن تلاش و کوشش بیشتری مبذول شود.»

سیدرضا میرموسایی، متولد 1330 در شهر قم، حافظ کل قرآن و از پیشکسوتان تدریس و حفظ مصحف شریف است. او چندین دهه است که به طور مستمر به فعالیت‌های قرآنی اشتغال دارد، از جمله این فعالیت‌ها باید به داوری ده‌ها مسابقه محلی، استانی و کشوری در رشته حفظ قرآن کریم، تدریس و آموزش قرآن کریم در مراکز دارالقرآن نیروهای مسلح، تربیت شاگردان در رشته حفظ قرآن کریم و ... اشاره کرد.

این مدرس و حافظ کل قرآن کریم در سال 1396 و در بیست و یکمین مراسم تجلیل از خادمان قرآن به عنوان خادم کلام وحی در حوزه تبلیغ و ترویج معرفی شد.

 
 
انتهای پیام
captcha