به گزارش ایکنا، تشنگی و ضعف در روزهداری از اولین آثار روزه است اما گاهی شدت تشنگی و گرسنگی موجب میشود نتوانیم بهره کافی از ماه رمضان ببریم. برای جلوگیری از تشنگی شدید مصرف سرخکردنیها، شیرینیهای چرب و غذاهای شور و پرادویه را باید کم کنیم.
استفاده از نوشیدنیهای خنک کننده بدن مثل سکنجبین، شربت آبلیمو، شربت آبنارنج، شربت تخم ریحان، خرفه، خاکشیر و ماءالشعیر طبی بین وعده افطار تا سحر نیز به جلوگیری از تشنگی شدید کمک میکند.
سوپ جو، کوکوی کاهو، اسفناج، خرفه، شیربرنج و ماشپلو نیز رطوبت بدن را بیشتر و تشنگی را کم میکند و به یاد داشته باشیم برای کم کردن تشنگی در وعده افطار و برای باز کردن روزه از آب یخ، هندوانه و خربزه اصلاً استفاده نکنیم که بسیار مضر است. در وعده سحری هم خوردن هندوانه نمیتواند در کاهش تشنگی کمک کننده باشد.
برای کاهش ضعف نیز حتماً وعده سحری را در زمان خودش مصرف کنید حتی اگر در حد صبحانه سبک باشد. فرنی، حریره بادام، شله زرد، کاچی، نخود آب نیز مقوی بدن هستند.
پودر بادام، فندق و نارگیل را حتماً به عنوان میان وعده استفاده کنید. مصرف شیره انگور هم بسیار مفید است و مصرف کافی مایعات علاوه بر کنترل تشنگی به جبران افت فشار کمک میکند.
دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت و انجمن علمی طب سنتی ایران با همکاری هم، دست به تولید یک موشنگرافی زدهاند که در آن روشهایی که منع ایجاد گرسنگی و تشنگی شدید در ماه رمضان میشود را تشریح کردهاند. این موشن را با هم میبینیم:
انتهای پیام