کد خبر: 4133276
تاریخ انتشار : ۲۲ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۰
حسین کاشانی‌پور مطرح کرد؛

خانه‌های قرآن و عترت؛ ظرفیتی برای ایجاد محلات قرآنی

دبیر قرارگاه مشارکت‌های مردمی و نخبگان مدیریت شهری شهرداری تهران با اشاره به خانه قرآن و عترت سراهای محلات گفت: این خانه‌ها مشارکت مردم را در گسترده‌ترین سطح کلان شهر تهران ایجاد می‌کنند و افرادی که عاشقان قرآن هستند می‌توانند با حضور در سرای محلات و با ظرفیت‌سازی، محلات را قرآنی کنند و محله را به سمت فضای قرآنی و نورانی سوق دهند.

حسین کاشانی‌پور، دبیر قرارگاه مشارکت‌های مردمی و نخبگان مدیریت شهری شهرداری تهران در گفت‌وگو با ایکنا در رابطه با سی‌امین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم بیان کرد: نمایشگاه هرسال پر بارتر می‌شود و نسل جوان خلاق و پویا با تکنولوژی روز، ظرفیت‌های جدید و خلاقیت خود، نمایشگاه را هرسال نسبت به سال قبل جذاب‌تر و مؤثرتر ارائه می‌کنند. این اتفاق جای تقدیر و تشکر دارد و از تمامی فعالان و دست‌اندرکاران و مجموعه‌عایی که در خدمت قرآن هستند تشکر می‌کنیم.

نمایشگاه قرآن نشان دهنده آداب و اصول قرآنی

وی ادامه داد: قرآن بالاترین کلام است و برتر از قرآن وجود ندارد و در کلام ائمه معصومین(ع) هم این موضوع اشاره شده که قرآن جلوه الهی و برنامه‌ الهی برای سعادت بشر است. ما هرچقدر بتوانیم در پرتو انوار قرآن قرار بگیریم و درست به سمت قرآن برویم موفق خواهیم شد. بهره‌مندی از قرآن آداب و اصولی دارد که می‌توان آن را در نمایشگاه قرآن پیدا کرد. افراد می‌توانند از طریق نمایشگاه قرآن راه پیدا کنند و از برجستگی‌های طراحی فکر یکدیگر برخوردار شوند و خود را ارتقا دهند.

کاشانی‌پور با بیان اینکه تعداد عاشقان قرآن بسیار زیاد است گفت: مجموعه ایکنا یکی اتفاقات مبارک و خوب است؛ زمانی که این خبرگزاری شروع به کار کرد بسیار خوشحال کننده بود که یک خبرگزاری به صورت تخصصی با رویکرد قرآنی ایجاد شده است و امروز شاهد رشد این خبرگزاری هستیم. مجموعه‌های دیگر هم همینطور است و مدام درحال رشد و برکت یافتن هستند؛ هرچقدر اخلاص بالاتر باشد، رشد هم بیشتر خواهد بود. هرکاری که برای خدا باشد رشد می‌کند و الحمدلله این اخلاص در بین افراد قرآنی کشور وجود دارد.

معدل بالای حضور مردم در نمایشگاه قرآن

کاشانی‌پور در رابطه با مردمی بودن نمایشگاه قرآن بیان کرد: این اتفاق نشان دهنده حضور مردم است و استقبال بی‌نظیر از نمایشگاه نشان دهنده معدل بالا از حضور مردم فضیلت‌خواه و عاشقان تعالی، رشد و کمال است. ما نیز در شهرداری به دنبال پررنگ کردن نقش مردم در مدیریت شهری هستیم و در قرارگاه مشارکت‌های مردمی و نخبگان مدیریت شهری شهرداری تهران در پی مدیریت مشارکتی هستیم تا مردم میدان‌داری کنند. سامانه «من شهردارم» را به همین منظور ایجاد کردیم تا مردم نسبت به پروژه‌های در حال اجرا اظهارنظر کنند.

وی اضافه کرد: سرای محلات یکی از جایگاه‌ها و پایگاه‌های مردمی است که در تمام سراهای محلات چندین خانه تشکیل می‌شود که یکی از آنها خانه قرآن و عترت است. این خانه‌ها مشارکت مردم را در گسترده‌ترین سطح کلان شهر تهران ایجاد می‌کند و افرادی که عاشقان قرآن هستند می‌توانند با حضور در سرای محلات و با ظرفیت‌سازی، محلات را قرآنی کنند و محله را به سمت فضای قرآنی و نورانی سوق دهند.

توصیه به حضور در نمایشگاه قرآن

دبیر قرارگاه مشارکت‌های مردمی و نخبگان مدیریت شهری شهرداری تهران اظهار کرد: این تنوعی که در نمایشگاه قرآن به وجود آمده است سبب ایجاد جذابیت می‌شود و به کسانی که تا به حال توفیق پیدا نکردند که در نمایشگاه قرآن حضور یابند، توصیه می‌کنم که حتماً سعی کنند که از نمایشگاه قرآن بازدید کنند و برای این امر وقت بگذارند و به این کتاب آسمانی و کلام برتر توجه کنند.

وی با اشاره به شب‌های قدر و شهادت حضرت علی(ع) گفت: یکی از وصایای حضرت علی(ع) به امام حسن مجتبی(ع) و همه شیعیان این بود که به قرآن توجه کنند. امیدواریم که از این فرصت و برکت نهایت استفاده را کنیم و این ظرفیتی که در کشور وجود دارد ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام
captcha