به گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، محمد پیری، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب، امروز 22 فروردین، در آیین تجدیدمیثاق با شهدا که در گلزار شهدای این شهرستان برگزار شد، گفت: همه مراحل زندگی جامعه ایثارگری این شهرستان الهامبخش بوده و باید تلاش کنیم نسل جدید از آنها الگوبرداری کنند.
پیری با بیان اینکه، شهدای هشت سال دفاع مقدس، مدافع حرم و همه کسانی که در راه حفظ این تربت پاک جان خود را فدا کردند، در واقع برای برای برافراشته ماندن پرچم اسلام و انقلاب به میادین حق علیه باطل شتافتند، گفت: ما نیز وظیفه داریم راه آن آنها را ادامه دهیم.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه میاندوآب، با بیان اینکه، شهدا در راه دفاع از آرمانهای انقلاب و نظام اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نبودند، گفت: باید ویژگیها و بخشهای مختلف زندگی شهدا را مدنظر قرار دهیم، سپس آنها را به عنوان الگو برای نسل جدید کشورمان معرفی کنیم.
انتهای پیام