کد خبر: 4134521
تاریخ انتشار : ۲۷ فروردين ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۹

همایش «محلات اسلامی» در سنندج برگزار شد

همایش «محلات اسلامی» در سنندج برگزار شد همایش استانی «محلات اسلامی» با حضور استاندار کردستان شامگاه گذشته، 26 فروردین در سنندج برگزار شد.

اسماعیل زارعی کوشا استاندار کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا، استاندار کردستان شامگاه گذشته، 26 فروردین در همایش استانی محلات اسلامی در سنندج، گفت: در راستای مردمی‌سازی امور و ارتباط عمیق‌تر حاکمیت و دولت با بدنه اجتماعی شورای محلات اسلامی ایجاد شده است.

وی افزود: شعار دولت سیزدهم مردمی بودن و خط مشی رئیس‌جمهور است که این شعار به واقع در عمل و قالب سفرهای استانی محقق شده که بسیار هم پرخیر و برکت است.

استاندار کردستان بیان کرد: از ظرفیت مساجد و محلات برای نهادینه کردن مطالبه‌گری در جامعه و از پتانسیل مطالبه‌گری نیز در جهت رفع مشکلات و انجام بهتر وظایف توسط مدیران استفاده شود.

وی بر لزوم عمل مدیران به شعار مردمی بودن و بین مردم بودن تأکید کرد و ادامه داد: صرف بین مردم بودن کفایت نمی‌کند، بلکه مردم باید برای مطالبه خود به مدیران دسترسی داشته باشند و بدانند که گوش شنوایی برای خواسته‌هایشان وجود دارد.

زارعی‌کوشا شرط مفید بودن مدیران بین مردم را تسهیل امور و رسیدگی به مشکلات مردم دانست و اظهار کرد: یکی از بهترین ظرفیت‌ها برای بیان مطالبه، مساجد است، همان ظرفیتی که در قدیم برای اجتماعات و امور سیاسی و دینی از آن بهره‌ گرفته می‌شد.

وی نظام اسلامی را نظامی بر مبنای آراء عمومی دانست و افزود: هر دو سال یک بار انتخاباتی بزرگ در کشور برگزار می‌شود که نوعی توجه به مطالبه‌گری مردم است.

استاندار کردستان تأکید کرد: از جمله موضوعاتی که ‌رأی را دچار آسیب می‌کند، استفاده ابزاری از آن توسط معدودی از نامزدها است که اغلب با وعده‌هایی واهی و خارج از اختیار، تیشه به ریشه اعتماد عمومی می‌زنند.

یادآور می‌شود در پایان همایش استانی «محلات اسلامی» از لوگوی شورای هماهنگی محلات اسلامی رونمایی شد.

انتهای پیام
captcha