اولین اجتماع محافل قرآنی شهرستان اشکذر با حضور رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستانی در مسجد جامع مجومرد برگزار شد.
به گزارش ایکنا به نقل از روابطعمومی فرمانداری اشکذر، اولین اجتماع محافل قرآنی شهرستان اشکذر با حضور حسین دشتی، رئیس اداره قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان یزد، روحالله ردایی، فرماندار و جمعی از مسئولان شهرستان در مسجد جامع شهر مجومرد برگزار شد.
در این مراسم که سهشنبه شب، 29 فروردین ماه، و با محوریت کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان اشکذر و میزبانی هیئت امنای مساجد شهر مجومرد برگزار شد، بیش از 1500 نفر از علاقهمندان و فعالان قرآنی مناطق مختلف شهرستان حضور داشتند.
در این مراسم تعدادی از قاریان ممتاز شهرستان به تلاوتی از آیات کلام الله مجید پرداختند و یاد و خاطره اعظم هاتفی، خادمهالقرآن و مدیرمسئول فقید مؤسسه قرآنی شمیم بهشت مجومرد گرامی داشته شد.
انتهای پیام