کد خبر: 4135842
تاریخ انتشار : ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۳

احداث مسکن محرومین در اولویت حساب ۱۰۰ امام(ره) است

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه بنیاد مسکن لرستان در تحقق اهداف حساب صد حضرت امام(ره) را مرهون مشارکت‌های مردمی و خیرین و نیز اقدامات اساسی دولتمردان دانست و گفت: احداث و تکمیل مسکن محرومین در اولویت حساب ۱۰۰ امام(ره) است.

حجت‌الاسلام سهرابی، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد مسکن لرستانبه گزارش ایکنا از لرستان، حجت‌الاسلام سیدهادی سهرابی، مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان، امروز، یکم اردیبهشت در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه خرم‌آباد در مصلی الغدیر این شهرستان با بیان اینکه مقام معظم رهبری بنیاد مسکن را یکی از پر برکت‌ترین یادگاران امام راحل می‌داند بر مشارکت همگانی در راستای تداوم برکات این نهاد انقلابی و یادگار حضرت امام خمینی(ره) تاکید کرد.

وی با بیان اینکه بازخوانی فرمان تاریخی حضرت امام خمینی(ره) به وسیله دولتمردان و ملت امری ضروری است، افزود: انجام این مهم گامی مهم در راستای محرومیت‌زدایی و احداث مسکن برای محرومین و ارتقای عدالت اجتماعی خواهد بود.

سهرابی با بیان اینکه در حوزه ساخت مسکن اقدامات خوبی در این چهل و چهار سال انجام شده است اما تا رسیدن به نقطه ایده‌آل فاصله داریم، حضور مردم و خیرین به همراه مشارکت دستگاه‌های اجرایی را گره‌گشای حل مشکل مسکن محرومین دانست.

مسئول دفتر نمایندگی ولی‌فقیه بنیاد مسکن انقلاب اسلامی لرستان با تشریح وظایف دولتمردان در خصوص لزوم اقدام اساسی، جهادی و انقلابی و رفع موانع موجود در بروکراسی‌های اداری، اضافه کرد: تامین منابع مالی در راستای ساخت مسکن برای محرومین، تحقق اهداف امام راحل(ره) و منویات مقام معظم رهبری در راستای رشد تولید و مهار تورم و نهادینه کردن عدالت اجتماعی در سطح جامعه مورد توجه قرار گیرد.

وی یکی از ویژگی‌های مهم پیام امام راحل پس از افتتاح حساب ۱۰۰ را بهره‌مندی از ظرفیت‌های مردمی در این امر خداپسندانه دانست و تصریح کرد: نهادینه کردن فرهنگ کمک به هم نوع و پایه‌گذاری سنت انفاق و نیکوکاری در آحاد ملت یکی دیگر از اهداف مهم حضرت امام خمینی(ره) بوده است.

سهرابی مشارکت‌های مردمی و کمک‌های خیرین را رافع وظایف و مسئولیت‌های حاکمیتی مسئولین ندانست بر لزوم حمایت  دولتمردان در راستای تقویت حساب ۱۰۰ حضرت امام خمینی(ره) و کمک به حل مشکل مسکن محرومین و خدمت به اقشار کم برخوردار جامعه تاکید کرد.

انتهای پیام
captcha