کد خبر: 4136838
تاریخ انتشار : ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۹
قاضی‌زاده هاشمی:

مزار شهدا را به کانون‌های فرهنگی تبدیل می‌کنیم

مزار شهدا را به کانون‌های فرهنگی تبدیل می‌کنیم رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در این دوره به دنبال این هستیم که مزار شهدا را به کانون‌های فرهنگی تبدیل کنیم، همان‌طور که این مهم در ماه رمضان در برخی نقاط اجرایی شد.

دیدار رئیس بنیاد و امور ایثارگران کشور با نماینده ولی فقیه در کردستان

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی بنیاد شهید کردستان، سیدامیرحسین قاضی‌زاده هاشمی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شامگاه گذشته، ششم اردیبهشت در دیدار با نماینده ولی‌فقیه در کردستان، گفت: تمامی مدیران در حوزه خانواده ایثار و شهادت مسئولیت قانونی دارند و شورای ایثارگران در حوزه‌های مختلف وظایفی را در زمینه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و توجه به خانواده ایثارگران برای دستگاه‌های مختلف تعریف کرده است.

وی با اشاره به اینکه با توجه به همت دولت و مجلس طی یک سال و نیم گذشته شاهد روند رو به رشد در اجرای اهداف و برنامه‌ها بوده‌ایم، افزود: کل مطالبات خانواده شهدا و ایثارگران تا سال ۱۴۰۰ انباشته شده بود اما در سال گذشته با برنامه‌ریزی و توجه ویژه دولت اجازه نداده‌ایم مطالبه‌ای بر زمین بماند.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور بیان کرد: سال گذشته 100 درصد وظایف خود در قبال خانواده معظم شهدا و ایثارگران انجام شده است هر چند تا ادای حق مطلب در مورد خانواده شهدا فاصله دارد.

وی با اشاره به جامعه 3.5 میلیونی خانواده شهدا و ایثارگران در سطح کشور ادامه داد: در حال حاضر 900 هزار خانواده شهید و ایثارگر جامعه هدف بنیاد شهید را تشکیل می‌دهند و 500 هزار نفر به واسطه بنیاد شهید از دولت حقوق و مزایا دریافت می‌کنند

قاضی‌زاده هاشمی گفت: دولت برای جبران کم‌توجهی گذشته در حق خانواده شهدا و ایثارگران مصمم است چرا که خدمت به خانواده شهدا و ترویج فرهنگ ارزشی ایثار و شهادت بزرگترین افتخار فعالان این نهاد انقلابی است.

وی اظهار کرد: کردستان استانی شهیدپرور است، با وجود اینکه از روزهای اول انقلاب تاکنون کردستان همواره مورد طمع دشمنان بوده است اما روحیه شهادت‌پروری و ولایت‌مداری در این استان وجود دارد.

رئیس بنیاد شهید افزود: در این دوره دنبال این هستیم که مزار شهدا را به کانون‌های فرهنگی تبدیل کنیم و این مهم در ماه رمضان امسال در برخی نقاط اجرایی شد.

وی اظهار کرد: یادواره شهدا را از حالت تجمع‌های بزرگ به برنامه‌های کوچکتر سوق می‌دهیم به گونه‌ای که در محله و روستا یادوار شهدا به صورت جداگانه برگزار شود.

قاضی‌زاده‌ هاشمی با تأکید براینکه همه جامعه‌ نسبت به خانواده شهدا مسئول هستند، یادآور شد: توجه به خانواده شهدا و جایگاه آنها یک وظیفه عمومی است.

انتهای پیام
captcha