کد خبر: 4137935
تاریخ انتشار : ۱۲ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۵

نخستین نشست کارگروه توسعه صنایع خلاق قرآنی برگزار شد

نخستین نشست کارگروه توسعه صنایع دانش‌بنیان و خلاق قرآنی با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو این کارگروه، در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد برگزار شد.

برگزاری نخستین نشست کارگروه توسعه صنایع خلاق قرآنی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، نخستین نشست کارگروه توسعه صنایع دانش‌بنیان و خلاق قرآنی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با حضور نمایندگان دستگاه‌های عضو این کارگروه، در معاونت قرآن و عترت وزارت ارشاد برگزار شد.

در این نشست ابتدا اعضا بر روی تعریف درست از صنایع دانش‌بنیان و‌ خلاق قرآنی تأکید داشتند. حضور ۲۵ شرکت‌ دانش‌بنیان،‌ خانه‌های خلاق و‌ شتاب‌دهنده در نمایشگاه قرآن به عنوان نقطه عطف حضور سایر مجموعه‌ها در حوزه صنایع دانش بنیان و خلاق قرآنی نیز در این نشست مورد بررسی قرار گرفت.

خبر خوب در این نشست هم اقدام معاونت علمی ریاست جمهوری برای تغییر آیین‌نامه‌های قدیمی و به‌روزرسانی آن متناسب با نیازهای روز جامعه بود.

یکی دیگر از نکات مورد بررسی در این کارگروه این بود که در حوزه دانش‌بنیان قرآنی باید بین فرهنگ قرآنی با ادبیات اقتصاد خلاق و دانش بنیان یک رابطه‌ای برقرار کرد. در اصل برخی از اعضا اعتقاد داشتند که صاحبان فعالیت‌های قرآنی باید خود را به بازار عرضه نزدیک‌تر کنند.

اعضای این کارگروه تأکید داشتند که موسسات قرآنی باید به سمت نوآوری و افزایش تولید و ‌ارزش افزوده حرکت کنند. برای این مهم نیز ادبیات نوآوری در گام ‌اول باید در موسسات قرآنی جا افتاده و اگر این اتفاق بیافتد به صورت خودکار موسسات به سمت دانش‌بنیان شدن‌ می‌روند.

یکی دیگر از موضوعات مورد بحث در جلسه این کارگروه مشخص شدن چهارچوب تولیدات خلاق قرآنی بود تا براساس آن یک موسسه قرآنی بداند در افق خود باید به کجا برسد.

اعضا این کارگروه معتقد بودند برخی موسسات قرآنی در حال حاضر کار خلاقانه انجام می‌دهند، اما باید بررسی کرد خروجی کار آنها در جامعه چگونه است. همچنین سوق دادن صاحبان تکنولوژی به سمت فعالیت‌های قرآنی یکی دیگر از مباحث مورد بحث در این جلسه بود.

یادآور می‌شود، در این نشست حسین سلیمانی مدیرکل دبیرخانه کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی و ترویجی قرآنی کشور؛ سیدیاسر ساجدی، معاون راهبردی امور قرآنی در فضای مجازی؛ حسین خواجه‌بیدختی، مشاور معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی و گردشگری؛ کامیار محبوبیان، رئیس مرکز رشد قرآنی جهاددانشگاهی؛ محمدحسین فریدونی، مشاور دبیرخانه شورای توسعه فرهنگ قرآنی؛ مریم عبدلی، کارشناس فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ علیرضا محمدعلی‌زاده مسئول رویدادهای تولید محتوا در فضای مجازی و محسن شاه‌رضایی، مدیرکل دفتر تکریم و الگوسازی بنیاد ملی نخبگان حضور داشتند.

انتهای پیام
captcha