کد خبر: 4139049
تاریخ انتشار : ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۷

گردشگری یکی از ظرفیت‌های اصلی در توسعه کردستان است

گردشگری یکی از ظرفیت‌های اصلی در توسعه کردستان است استاندار کردستان طرح گردشگری صلوات‌آباد را یک کار بزرگ فرادستگاهی برشمرد و گفت: از جمله ظرفیت‌های اصلی کردستان برای توسعه، موضوع گردشگری بوده چراکه این استان از مواهب بسیار طبیعی برخوردار است.

نشست بررسی طرح‌های گردشگری منطقه صلوات آباد سنندج

به گزارش ایکنا از کردستان، اسماعیل زارعی کوشا، استاندار کردستان امروز، 17 اردیبهشت‌ماه در نشست بررسی طرح‌های گردشگری منطقه صلوات‌آباد سنندج با بیان اينکه همه دستگاه‌ها باید خود پیشاپیش برای پیشبرد این طرح مهم اعلام آمادگی و اقدام کنند، گفت: برای به ثمر رسیدن این پروژه عظیم سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری، ادارات نباید منتظر دستور و یا تشکیل جلسات باشند، بلکه باید با احساس مسئولیت به این مسئله ورود کنند‌.

وی طرح گردشگری صلوات‌آباد را یک کار بزرگ فرادستگاهی برشمرد و افزود: از جمله ظرفیت‌های اصلی کردستان برای توسعه، موضوع گردشگری بوده چراکه از مواهب فراوان طبیعی برخوردار است.

استاندار کردستان با بیان اینکه نمی‌توانیم گردشگری را در مرزهای کوچک محصور کنیم، بیان کرد: صلوات‌آباد از نقاطی است که مردم سنندج و استان نسبت به آن علاقه قلبی دارند و این ظرفیت قابل توجهی برای استان به‌شمار می‌رود که اکنون در فاز اجرایی کار قرار دارد ‌و خود پروژه نیز یک کار بزرگ و پرریسکی است.

وی از مدیران درخواست کرد این طرح را به‌عنوان یک مسئله بزرگ دستگاه‌های خود نگاه کنند، و ادامه داد: وظیفه اصلی مدیران این است این پروژه را در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مربوطه خود برای وزرا تشریح و دنبال دریافت اعتبارات خاص برای آن باشند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه معاون عمرانی روی این مسئله متمرکز و نقش هر دستگاه را تعیین کند، گفت: در مطالعات حتماً جمع سپاری را مدنظر داشته باشید؛ چراکه در کردستان هنرمندان بزرگی وجود دارند که می‌توانند مشاور و یاریگر پیش برد پروژه باشند.

وی اقناع‌سازی و همراه کردن مردم در پیش‌برد طرح را حائز اهمیت دانست و اظهار کرد: تسریع در اجرای کار مهم است و ما خواهان آن نیستیم که این طرح برای سال‌ها به درازا بکشد، بلکه نهایتاً باید تا دو سال آینده بتوانیم فازهایی از آن‌را به بهره‌برداری برسانیم.

استاندار کردستان تأکید کرد: برای تسریع در انجام این پروژه لازم است اقناع‌سازی‌های لازم برای مردم محلی انجام و آنان در این پروژه مشارکت داده شوند.

وی با تأکید بر اینکه ما هم از رئیس‌جمهور و وزرای مختلف پیگیر به نتیجه رسیدن طرح گردشگری صلوات آباد خواهیم بود، افزود: بخش بسیاری از کمک‌ها غیرنقدی و در حوزه تجهیزات و ماشین‌آلات است، بنابراین در یک بازه مشخص باید از همه ظرفیت‌های تجهیزاتی در بخش عمرانی استفاده شود.

زارعی‌کوشا تأکید کرد: استفاده از نمادهای بومی در اجرای این طرح مهم است و لازم است با یک دید هنرمندانه و وسیع کارهایی طراحی و اجرا شود که آن‌را از سایر نقاط و مناطق گردشگری کشور متمایز کند.

وی گفت: در گام اول ۲۰ میلیون دلار توسط شرکت سرمایه‌گذار اجرایی خواهد شد که مشوقی برای دیگر سرمایه‌گذاران است.

استاندار کردستان به علاقه و انگیزه همه دولتمردان برای خدمت در کردستان اشاره و یادآور شد: در جلسه نجات‌بخشی دریاچه ارومیه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد موفق به دریافت ۱۰۰ میلیارد تومان برای اتمام سد چراغ ویس شدیم که حاکی از جدیت دولت برای توسعه کردستان است.

حسن عسکری، فرماندار سنندج در دامه این نشست با اشاره به اینکه همراهی مردم منطقه از مهم‌ترین مسائل در اجرای طرح جامع گردشگری منطقه صلوات‌آباد است، یادآور شد: در همین راستا باید جلساتی با حضور مشاوران پروژه در جمع مردم برگزار شود و نقاط مثبت طرح کاملاً تشریح شود.

انتهای پیام
captcha