بررسی ارزش‌های انسانی در همایش بینادینی ایران و اسپانیا
کد خبر: 4140225
تاریخ انتشار : ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۵

بررسی ارزش‌های انسانی در همایش بینادینی ایران و اسپانیا

همایش بینادینی اسلام و مسیحیت به همت رایزنی فرهنگی سفارت ایران در اسپانیا با مشارکت دانشگاه کاتولیک کمییاس و مرکز گفت‌وگوی ادیان و فرهنگ‌های سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی برگزار می‌شود.

 

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، احمدی، رایزن فرهنگی کشورمان با فرانسیسکو رامیرز، رئیس دانشکده الهیات دانشگاه کاتولیک کمییاس(Comillas) دیدار کرد.
در این دیدار احمدی اظهار کرد: وجوه بسیاری در حوزه انسانی، الهیات و موضوعات اجتماعی وجود دارند که نشان دهنده نزدیکی دیدگاه مسیحیت و اسلام هستند لذا برگزاری همایش‌های مشترک می‌تواند در روابط مسالمت‌آمیز بین مسیحیان جهان و مسلمانان به‌ویژه شیعیان تاثیرگذار باشد.
وی گفت: در ملاقات دو سال قبل دو رهبر جهان اسلام و مسیحیت، آیت الله علی سیستانی و پاپ فرانسیسکو دفاع از مظلومین جهان و نیز مردم فلسطین، دفاع از حقوق بشر و آرامش و صلح در جهان مورد تأکید قرار گرفت.
رایزن فرهنگی کشورمان افزود: پنج پیامبر از پیامبران اولوالعزم هستند از جمله حضرت محمد(ص) و حضرت عیسی مسیح(ع) لذا لازم است متفکرین این دو دین وجوه مشترک ادیان الهی را مطرح کنند به‌ویژه در عصری که با توطئه دشمنان ضد دین، تفکر سکولاریسم در بین پیروان نسل جوان مسلمان و مسیحی نفوذ کرده است طرح مباحث دینی و انسانی می‌تواند از این آسیب جلوگیری کند.
احمدی تأکید کرد: حدود دو سال است دو همایش صلح از منظر اسلام و مسیحیت و اخلاقی زیستن از نظر عرفای اسلام و مسیحیت را مشترکاً با دانشگاه عرفان آویلا برگزار کردیم و امیدوارم در سال جاری موفق شویم همایش مشترکی با محوریت ارزش‌های انسانی همچون عدالت اجتماعی از منظر اسلام و مسیحیت، کرامت انسانی از منظر اسلام و مسیحیت، محیط زیست از نظر اسلام و مسیحیت و رعایت حقوق بشر از منظر اسلام و مسیحیت برگزار کنیم ولی اگر پیشنهاد دیگری مورد نظر است آمادگی داریم.
فرانسیسکو رامیرز ضمن تشکر از حضور رایزن فرهنگی اظهار کرد: کشور ایران دارای تمدن و تاریخ غنی است و دانشمندان زیادی در حوزه ایران شناسی و اسلام شناسی در فرهنگ ایران تربیت شده‌اند که تأثیرات جهانی و تاریخی داشته‌اند.
وی گفت همانطور که شما مطرح کردید در حوزه انسانی و الهی وجوه مشترک بسیاری بین اسلام و مسیحیت است که می‌تواند طرح آن موضوعات در رابطه منطقی و مسالمت‌آمیز بین مسلمانان و مسیحیت مؤثر باشد.
رئیس دانشکده الهیات ادامه داد: جهان امروز نیاز به گفت‌وگو و گفتمان منطقی دارد و اگر بجای جدل گفتمان حاکم بود شرایط اجتماعی بهتری داشتیم. امیدوارم با برگزاری این نوع همایش‌ها اعتقادات طرفداران این دو مکتب مستحکم و اخلاق و معنویت بر جهان بشریت حاکم شود.
در پایان رایزن فرهنگی یک صنایع دستی و دو کتاب قابوسنامه و اسرارالتوحید را که به همت رایزنی فرهنگی ترجمه شده‌اند به فرانسیسکو رامیرز اهدا کرد.

انتهای پیام
captcha