کد خبر: 4143139
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
مدیر هنری اداره کل حفظ آثار دفاع مقدس گلستان؛

تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فانوس در گلستان

تیرماه؛ آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فانوس در گلستان مدیر هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان از برگزاری هفتمین دوره جشنواره ملی فانوس در استان گلستان خبر داد وگفت: آخرین مهلت ارسال آثار به جشنواره ملی فانوس تیرماه می‌باشد.

اعتراف مدیر هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس گلستانابوالفضل اعتراف، مدیر هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان در گفت وگو با ایکنا از برگزاری هفتمین دوره جشنواره ملی فانوس در استان گلستان خبر داد وگفت: جشنواره مذکور ویژه تولیدات آثار هنری و سینمایی سراسر کشور به منظور ارتقا کمی و کیفی تولیدات در این حوزه است.

مدیرهنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان کشف استعدادهای بومی به ویژه هنرمندان جوان، متعهد و انقلابی را از دیگر اهداف برگزاری این جشنواره دانست وادامه داد: اینگونه جشنواره‌ها بین شرکت‌کنندگان رقابت سالم و انگیزه ایجاد می‌کند.

اعتراف به پنج بخش این جشنواره اشاره کرد وگفت: علاقمندان می‌توانند در بخش‌های «هنرهای نمایشی» اعم از تئاتر صحنه‌ای، تئاتر خیابانی و نمایش‌نامه، «هنرهای تجسمی» عکس، نقاشی و پوستر، تلویزیون و سینما فیلم داستانی کوتاه، انیمیشن، مستند کوتاه و نماهنگ، «موسیقی و سرود» موسیقی با کلام و بی‌کلام و سرود و «رادیویی» نمایش رادیویی و پادکست شرکت کنند.

مدیر هنری اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس گلستان با تأکید بر اینکه این رقابت در دو مرحله استانی وکشوری برگزار می‌شود، افزود: زمان برگزاری اختتامیه استانی جشنواره فانوس در استان گلستان شهریورماه و آئین اختتامیه هفتمین دوره جشنواره ملی فانوس در مرحله کشوری مهر سال جاری به میزبانی استان آذربایجان شرقی در شهر تبریز خواهد بود.

اعتراف بیان کرد: این رقابت در بخش ویژه «دانش‌آموزی» عکس، نقاشی، تئاتر صحنه‌ای و فیلم کوتاه ۱۸۰ ثانیه با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان گلستان برگزار می‌شود.

وی مهلت ارسال آثار به این جشنواره را تا ۳۱ تیرماه سال جاری اعلام کرد وگفت: پس از بازبینی و داوری آثار نفرات برگزیده مشخص و رتبه‌های برتر برای داوری در سطح ملی به دبیرخانه ارسال می‌شود.

انتهای پیام
captcha