کد خبر: 4145177
تاریخ انتشار : ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵

خروجی مدارس تربیت نسل ایثارگر و امیدآفرین باشد

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان‌جنوبی با بیان اینکه خروجی مدارس باید تربیت نسل ایثارگر، سالم، شاداب، باانگیزه و امیدآفرین باشد، گفت: این امر دغدغه مقام معظم رهبری نیز بوده که همه ما موظف به تلاش برای آن هستیم.

ابوالفضل نوفرستی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان‌جنوبیبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، ابوالفضل نوفرستی، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان‌جنوبی، امروز 11 خرداد در گردهمایی کارشناسان مسئول، کارشناسان امور شاهد و مدیران مدارس شاهد استان که در مدرسه شاهد شهدای فرهنگی بیرجند برگزار شد، اظهار کرد: تمام دستگاه‌های متولی فرهنگ باید برای خروجی مطلوب مدارس تلاش کنند.

وی با بیان اینکه خروجی مدارس باید تربیت نسل ایثارگر، سالم، شاداب، باانگیزه و امیدآفرین باشد، افزود: این امر دغدغه مقام معظم رهبری نیز بوده که همه ما موظف به تلاش برای آن هستیم.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان‌جنوبی با بیان اینکه تامین نیروی انسانی مدارس شاهد باید با نظارت بنیاد شهید انجام شود تا روند کار منسجم باشد، بیان کرد: مردم ایران همواره در طول تاریخ پای آرمان‌های انقلاب محکم ایستادند و ما بهترین مردم دنیا را داریم که باید قدر آنان را بدانیم.

نوفرستی با اشاره به فرمان تأسیس بنیاد شهید و امور ایثارگران توسط امام راحل، ادامه داد: اکنون پس از گذشت سال‌ها از این فرمان، ستاد شاهد و امور ایثارگران در آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه تشکیل شده و این اهمیت امور را می‌رساند.

انتهای پیام
captcha