کد خبر: 4146598
تاریخ انتشار : ۱۹ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۲۱

علم و معرفت زمینه جهان‌شناسی را فراهم می‌کند

امام جمعه موقت بیرجند گفت: علم و ایمان از مباحث مهم در مکتب اسلام بوده و علم و معرفت و شناخت، زمینه جهان‌شناسی را در وجود ما، فراهم می‌کند.

حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی، امام جمعه موقت بیرجندبه گزارش ایکنا از خراسان‌جنوبی، حجت الاسلام غلامحسین نوفرستی، امام جمعه موقت بیرجند امروز 19 خردادماه در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بیرجند در مصلی المهدی گفت: حضور باشکوه مردم یک پشتوانه قوی برای نظام است.

وی ادامه داد: علاوه بر حضور باشکوه، انتخاب آگاهانه و فرد اصلح برای پیشرفت و توسعه کشور بسیار مهم است، لذا مردم استان با حضور و انتخاب آگاهانه و با بصیرت بار دیگر ولایتمداری خود را نشان خواهند داد.

امام جمعه موقت بیرجند با اشاره به رونمایی از موشک فراصوت فتاح در 16 خردادماه با حضور مسئولان کشوری، تصریح کرد: تاکنون سه کشور آمریکا، چین و روسیه از این قدرت برخوردار بودند و ایران چهارمین کشور است که به این قدرت رسید.

وی بیان کرد: هراس صهیونیست‌ها نشانگر عظمت جمهوری اسلامی ایران و کار بزرگ مجموعه نیروهای مسلح بوده و این اقدامات و توانمندی‌های نظامی ایران بیانگر قدرت تهاجمی ایران است.

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه مجموعه صنایع و خودروسازی در کشور باید از مجموعه نیروهای مسلح درس گرفته و کشور را از وابستگی نجات دهند، ادامه داد: امسال انتخابات مهم مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در پیش داریم و حضور مردم در این انتخابات پشتوانه قوی برای جمهوریت نظام است.

نوفرستی با اشاره به نقش مردم در صحنه‌های سیاسی مختلف در کشور، گفت: علم و ایمان از مباحث مهم در مکتب اسلام بوده و علم و معرفت و شناخت؛ زمینه جهان‌شناسی را در وجود ما، فراهم می‌کند.

وی با بیان اینکه وقتی معرفت و شناخت فراهم شود زمینه ایمان به خدا، قیامت و وجود حجت خدا را فراهم می‌آورد، بیان کرد: ایمان به تعبیر شهید مطهری مقصدساز بوده، درون انسان را می‌سازد و در انسان انقلاب درونی را ایجاد می‌کند.

امام جمعه موقت بیرجند با بیان اینکه 34 سال از ولایت و رهبری خلف صالح امام می‌گذرد و همچنان مردم با امام و پیشوای جامعه همراه هستند، اظهار کرد: این از نعمت‌های بزرگ است که امام آن را شناخت و به آن ایمان داشت.

وی با اشاره به اینکه حفظ میراث امام راحل از مهم‌ترین‌ها است، افزود: برقراری روابط بین ایران و عربستان و توسعه روابط منطقه‌ای ایران، امارات، عربستان و چین، یک شکست بزرگ برای آمریکایی‌هاست.

نوفرستی با اشاره به اینکه اکنون ایران در منطقه قدرت اول است، تصریح کرد: با صبر و ایمان و امید به آینده، مشکلات کشور حل خواهد شد.

انتهای پیام
captcha