بهگزارش ایکنا از آذربایجان غربی، سردار احمدعلی گودرزی، فرمانده مرزبانی فراجا ۲۱ خرداد در مراسم تودیع و معارفه فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه دشمن در تلاش هست تا جوانان ایرانی را از فرهنگ دینی و ایرانی خود دور کند، اظهار کرد: هدف اصلی دشمن از جنگ نرم فاصله انداختن بین جوانان ایرانی و انقلاب بوده که هرگز اجازه چنین کاری را به آنها نخواهیم داد.
وی افزود: دشمن برای رسیدن به این اهداف خود از همه ظرفیتها از جمله گروههای ضدانقلاب بهره برده و به خیال خام خود سعی دارد با مسلح کردن آنها در امور داخلی ایران دخالت کند.
فرمانده انتظامی فراجا ادامه داد: برای نمونه اخیرا سه هزار و ۸۰۰ قبضه سلاح در آذربایجان غربی کشف شد که نشان از هوشیاری و ایستادگی مرزبانان ایرانی در دفاع از مرزهای این کشور است.
وی با بیان اینکه ایثارگریها و اقتدار نیروهای مسلح اجازه هیچگونه تعدی را به دشمنان نخواهد داد، تصریح کرد: امنیت ایران اسلامی را در دنیای امروز مثالزدنی بوده و نیروهای مسلح کشور با لطف و عنایت الهی پشتیبانی مردم ولایتمدار، تهدید را از کشور دور کردهاند.
در پایان این مراسم از زحمات سردار یحیی حسینخانی تقدیر و سردار محمد احمدی، به عنوان فرمانده جدید مرزبانی آذربایجان غربی معرفی شد.
انتهای پیام