کد خبر: 4147765
تاریخ انتشار : ۲۴ خرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۷

جانبازان گنجینه تجربه هستند

جانشبن فرمانده سپاه سردشت گفت: جانبازان و ایثارگران گنجینه ارزشمندی از تجربه و اطلاعات هستند که باید از محضرشان بهره ببریم.

محمد زوار جانشین فرمانده سپاه سردشتبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، محمد زوار، جانشین فرمانده سپاه سردشت 24 خرداد در دیدار با ابراهیم قادرنژاد، جانباز جنگ تحمیلی و خانواده وی اظهار کرد: جانبازان سرمایه‌های بزرگی در کشور هستند که تکریم این قشر وظیفه همگانی است چون سینه آنها مالامال از تجربه و دانش عملی است.

وی ضمن اشاره به اینکه بر کسی پوشیده نیست، جانبازان با صلابت و شجاعت تمام مقابل دشمنان این مرزوبوم ایستادگی کردند و وظیفه خود را به خوبی انجام دادند، ادامه داد: اکنون نیز ما وظیفه داریم راه آنها را ادامه دهیم.

جانشین فرمانده سپاه سردشت با بیان اینکه الگو گرفتن از جانباران و شهدای گرانقدر باید در اولویت زندگی همگان قرار گیرد، تصریح کرد: تنها در این صورت می‌توانیم، اقتدار و عظمت امروز جمهوری اسلامی ایران را حفظ کرده و روزبه‌روز آن را تقویت کنیم.

زوار با بیان اینکه ما اکنون هر چیزی اعم از موقعیت اجتماعی، امنیت، پیشرفت و ... داریم، مرهون خون شهیدان و مجاهدت‌های جانبازان است، اضافه کرد: امروز گام برداشتن در مسیر شهدا امر ضروری است.

انتهای پیام
captcha