کد خبر: 4149837
تاریخ انتشار : ۰۳ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۵
مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل:

اقامه عزای حسینی(ع) جامع‌ترین مکتب تربیت نسل اسلامی است

حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده گفت: اقامه عزای ماه محرم و تعظیم شعائر دینی جامع‌ترین مکتب تربیت نسل اسلامی و ترویج فرهنگ حسینی در جامعه است.

اقامه عزای حسینی(ع)به گزارش ایکنا، به نقل از روابط عمومی اداره‌کل تبلیغات اسلامی اردبیل، حجت‌الاسلام قاسم جعفرزاده، مدیرکل تبلیغات اردبیل، سوم تیرماه در نشست «جهاد ایمان و امید در سایه‌سار نهضت حسینی» در مسجد پیرعبدالملک اردبیل که با حضور رئیس محله و ریش‌سفیدان این مسجد برگزار شد، در سخنانی اظهار کرد: برنامه‌ریزی و تدوین برنامه‌های ماه محرم امسال با برگزاری نشست‌های هم‌اندیشی و حضور مسئولان هیئت‌های مذهبی در محلات شش‌گانه و سیزده‌گانه اردبیل آغاز شده است.

وی انسجام‌بخشی و تقویت برنامه‌های عزاداری ماه محرم را از اهداف مهم این نشست‌های فرهنگی برشمرد و افزود: ارتباط مستمر تبلیغات اسلامی با رؤسای محلات و هیئت‌های مذهبی در برنامه‌های فرهنگی و دینی در ایام و مناسبت‌های ملی و مذهبی عاملی برای محتوابخشی به این فعالیت‌هاست.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل در ادامه عزاداری بر سیدالشهدا(ع) را عامل هراس دشمنان اسلام دانست و گفت: در عصر کنونی و اعصار مختلف، مخالفان و معاندان دین مبین اسلام با برنامه‌ها و رنگ و لعاب مختلف گاهی در پوشش عالمانه‌، گاهی در پوشش هنر به مخالفت با عزاداری امام حسین(ع) پرداخته و سعی در کم‌رنگ کردن این آیین دیرینه هستند.

جعفرزاده بر رسالت و وظیفه خطیر مسئولان هیئت‌های عزاداری در استحکام‌بخشی به مناسک و آیین‌های دینی در مساجد اشاره کرد و افزود: پرچم حضرت سیدالشهدا(ع) به دست هیئت‌های مذهبی برافراشته شده و تمام افراد جامعه تحت لوای این پرچم گردهم می‌آیند.

وی تأکید کرد: در مقابل جبهه شیطان که تمام تلاش خود را برای از بین بردن نام اباعبدالله‌الحسین(ع) در قلب‌ها به‌کار بسته است، اخلاص و دینداری جبهه حق همواره باعث شعله‌ور شدن محبت حضرت سیدالشهدا(ع) در قلوب آحاد جامعه شده و تمام فتنه و دسیسه دشمنان اسلام را نقش بر آب می‌کند.

مدیرکل تبلیغات اردبیل با اشاره به تأثیر تجمع عظیم عزاداری اباعبدالله‌الحسین(ع) در احیای تمدن اسلامی افزود: همگان حتی دشمنان اسلام بر این امر اذعان دارند که حضرت امام حسین(ع) کل عالم هستی را به چالش کشیده و تجمع عزاداران حسینی بر تأثیرگذاری این فرهنگ در بین مردم به‌ویژه جوانان نقش مهمی دارد، لذا ما باید با تلاش مضاعف سنت اصیل عزاداری و تجمع عظیم حسینی در اردبیل را بیش از پیش تقویت کنیم.

وی سنت تاریخی و آیین دیرینه عزاداری در اردبیل را از مفاخر مهم فرهنگی در کشور دانست و افزود: برنامه‌های منحصر به‌فرد و شاخص عزاداری در اردبیل از جمله آیین طشت‌گذاری در آستانه ماه محرم در مساجد به‌ویژه مسجد جامع اردبیل از برنامه‌های اصیل عزاداری در ماه محرم در شهر حسینی و دارالارشاد اردبیل است.

جعفرزاده عزاداری ماه محرم را نمادی از مردم مسلمان ایران برای جامعه جهانی دانست و گفت: مسئولان هیئت‌های مذهبی باید با رأفت و مهربانی از بروز منکرات و آسیب‌ها در دستجات عزاداری جلوگیری کرده و بهانه و فرصت به دست معاندان و دشمنان ندهند.

مدیرکل تبلیغات اسلامی اردبیل اجتماع عظیم تاسوعا و عاشورا در اردبیل را زبانزد عزاداری ماه محرم در کشور بیان کرد و گفت:  ائمه جماعت مساجد، مداحان، مسئولان و ریش‌سفیدان محلات باید با انسجام و وحدت رویه در رونق‌بخشی به این برنامه‌های فاخر فرهنگی و دینی بیش از پیش فعالانه عمل کنند.

انتهای پیام
captcha