کد خبر: 4154786
تاریخ انتشار : ۲۲ تير ۱۴۰۲ - ۰۹:۳۰
مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی:

تعریف فعالیت گروه‌های جهادی تابستان براساس نیازسنجی تخصصی است

مهدی هنری گفت: به‌طور کلی بر اساس نیازسنجی که در منطقه انجام شده تمامی گروه‌های جهادی تخصصی مورد نیاز هماهنگ‌ شده و تمرین کار گروهی و قرارگاهی می‌کنند.

مهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبیمهدی هنری، مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با اشاره به فعالیت گروه‌های جهادی در تابستان، در گفت‌وگو با ایکنا از خراسان‌جنوبی اظهار کرد: فعالیت‌های جهادی که از ابتدا به عنوان اردوهای جهادی آغاز شد و تبدیل به جریان عمومی در کشور شده به زمان و مکان مشخصی قائل نیست.

وی با بیان اینکه در طول سال فعالیت‌ها مداوم است، افزود: برخی گروه‌های جهادی جغرافیامحور هستند و با ارتباط و تعامل مستمر با مردم صورت می‌گیرند و در هر نقطه خدمت‌رسانی در ابتدا مردم منطقه را به‌کارگیری می‌کنیم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی با بیان اینکه در همه مراحل تصمیم‌گیری، تصمیم‌سازی، اجرای فعالیت‌ها، نیازسنجی و تعیین اولویت‌ها با حضور مردم منطقه صورت می‌گیرد تا اقدامات ماندگار و ارزشمندتر شود، ادامه داد: هرچند برای جهادگران، دستگاه‌های اجرایی و نهادها نوع کار و خدمت ملاک است، در صورتی که مهم‌ترین خروجی اردوهای جهادی اثربخشی درونی آن‌هاست تا بستر مناسبی برای تربیت نیروی انسانی، تهذیب نفس و خدمت فرد به خودش حاصل شود.

هنری به بعد معنوی خدمت‌رسانی به مردم اشاره کرد و افزود: در احادیث، روایات و آیات قرآن داریم که مورد تأکید اسلام بعد از واجبات دینی خدمت‌رسانی به مردم است و همه کسانی که در اردوهای جهادی شرکت کردند اثرات وضعی کار و نتایج حضور در عرصه‌ها را دیده و تجربه کرده‌اند.

وی با بیان اینکه اهمیت ساختن و ساخته شدن فرد قبل از سازندگی موضوعی است که در حرکت‌های جهادی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، اما بیشترین اهمیت را دارد، تصریح کرد: فعالیت‌های جهادی محدود به عنوان نیست و باید براساس نیاز جامعه اسلامی حضور در میدان‌های جهادی را تجربه کنیم.

هنری با بیان اینکه در ایام تابستان قرارگاه های جهادی محله‌ای، شهرستانی، پهنه‌ای و استانی را فعال و آغاز فعالیت قرارگاه‌ها را از ابتدای تابستان شاهد هستیم، افزود: در سال ۱۴۰۲ فعالیت گروه‌های جهادی را برای اجرای ماموریت‌های جدید در قالب قرارگاه‌های جهادی برنامه‌ریزی کردیم.

مسئول بسیج سازندگی خراسان‌جنوبی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، پنجشنبه‌های هر هفته تجمیع خدمات‌رسانی را در مناطق هدف و حاشیه شهرها داریم و به‌طور کلی براساس نیاز سنجی که در منطقه انجام شده تمامی گروه‌های جهادی تخصصی مورد نیاز هماهنگ‌ شده و تمرین کار گروهی و قرارگاهی می‌کنند.

هنری به تشکیل گروه جهادی پیشکسوتان نیروهای مسلح طی شش ماه گذشته اشاره کرد و افزود: امروز در حوزه فعالیت‌های عمرانی شاهد حضور گروه جهادی پیشکسوتان نیروهای مسلح نیز هستیم.

وی بیان کرد: نیازسنجی‌های لازم برای خدمت‌رسانی در مناطق هدف از قبل انجام شده و با تجمع گروه‌های جهادی در حوزه‌های مختلف و همکاری دستگاه‌های خدمات‌رسان فعالیت‌های جهادی ارائه می‌شود.

انتهای پیام
captcha