کد خبر: 4155509
تاریخ انتشار : ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۸
رئیس جامعةالمصطفی بیان کرد:

آسیب نظام سرمایه‌داری غرب به جامعه بشری

رئیس جامعةالمصطفی العالمیه گفت: نظام سرمایه‌داری غرب، آسیب‌های فراوانی در عرصه اخلاق، معنویت، عدالت به جامعه بشری وارد کرده است.

علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی المصطفی، حجت‌الاسلام والمسلمین علی عباسی، رئیس جامعةالمصطفی العالمیه در دیداری جمعی از شرکت‌کنندگان دوره کوتاه‌مدت و فرصت‌های مطالعاتی المصطفی در سخنانی اظهار کرد: سابقه آشنایی ملت ایران با برادران و خواهران بوسنیایی به دوران جنگ داخلی در این کشور بازمی‌گردد که مردم ایران نگران ملت مسلمان در بوسنی بودند. امیدواریم آن روز‌های تلخ هرگز بازنگردد و ملت مسلمان بوسنی با صلح و امنیت به زندگی خود ادامه دهند.

وی، رنج‌های ملت مسلمان بوسنی را ناشی از تندروی و نژادپرستی دانست و خاطرنشان کرد: ما نیز در منطقه غرب آسیا در سال‌های اخیر شاهد این تندروی‌ها و افراطی‌گری‌ها بودیم که ملت‌های منطقه را با آسیب‌های فراوانی از این جهت مواجه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی با مرتبط دانستن جنایات افراط‌گرایان در بوسنی با انگیزه‌های قومی و نژادی، تصریح کرد: در منطقه ما افراط‌گرایان به بهانه‌های مذهبی جنگ منطقه‌ای را آغاز کردند. جریانی که به نام اسلام، اما در حقیقت با ایده تکفیر و تندروی، سال‌ها با قساوت بسیاری را کشتند و عده‌ بی‌شماری را آواره کردند و باعث شدند مسلمانان، مسیحیان و ایزدیانِ منطقه، سال‌ها با ناامنی دست و پنجه نرم کنند.

وی با اشاره به حامیان شناخته شده جریان‌های تکفیری در منطقه غرب آسیا، ابراز کرد: وزیر امور خارجه اسبق آمریکا در خاطرات خود بیان می‌کند چگونه به 100 کشور جهان سفر کرد تا این جریان تکفیری را در خاورمیانه ایجاد کند. این نشان می‌دهد که دست‌اندرکاران اصلی راه‌اندازی جنگ‌های تکفیری در منطقه چه کسانی هستند.

رئیس المصطفی حضور شماری از ایرانیان برای دفاع از مظلومان در جنگ بوسنی را یک وظیفه دینی و اسلامی برای دفاع از مظلومان خواند و افزود: همین احساس مسئولیت هنگامی که غرب آسیا توسط جریان‌های تکفیری به آتش کشیده شد، جمهوری اسلامی ایران را در کنار مظلومان قرار داد تا جریان تکفیری را از منطقه دور کند. صد‌ها نفر از جوانان ما برای دفاع از مظلومان اعم از مسلمان، مسیحی و ایزدی، در جنگ با گروه‌های تکفیری به شهادت رسیدند. در اینجا لازم می‌دانم از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یاد کنم که سال‌ها در برابر این گروه‌های تکفیری ایستاد و با همراهی جوانان منطقه، جریان تکفیر را سرکوب کرد.

وی این رفتار جمهوری اسلامی را برگرفته از آموزه‌های اسلامی و مکتب اهل بیت (ع) دانست و اذعان کرد: امام علی (ع) به پیروان خود می‌فرماید با ظالمان دشمن و یاور مظلومان باشید. امیدواریم شما برادران و خواهران بزرگوار، در اروپا به عنوان نماینده شایسته‌ای از اسلام عزیز باشید و چهره اخوت و رحمت اسلامی را در آن منطقه معرفی کنید.

حجت‌الاسلام والمسلمین عباسی با تأکید بر آسیب‌های فراوانی که نظام سرمایه‌داری غربی به جامعه بشری وارد کرده است، خاطرنشان کرد: تمدن مادی غرب، آسیب‌های بزرگی را در عرصه‌های اخلاق، معنویت، خانواده، عدالت و روابط بین‌المللی به جامعه جهانی وارد نمود. تمدن اسلامی به دنبال احیای ارزش‌های مشترک بشری همچون عدالت، معنویت و اخلاق در جهان است و دشمنی نظام سرمایه‌داری با انقلاب اسلامی نیز به دلیل دشمنی با همین مبانی است.

وی با تأکید بر پیشرفت چشمگیر کشور در همه عرصه‌ها از جمله عرصه‌های علمی علی‌رغم همه فشارها، اظهار کرد: جمهوری اسلامی ایران در بسیاری از عرصه‌های علمی در رتبه‌های برتر جهان قرار دارد. جمهوری اسلامی ایران امروز رتبه پانزدهم علمی جهان را در اختیار دارد که پیشرفت چشمگیری نسبت به پیش از انقلاب اسلامی به شمار می‌آید. همچنین گسترش تعداد مراکز آموزش عالی کشور و افزایش چند برابری تعداد دانشجویان، بخش دیگری از این پیشرفت‌ها است.

رئیس المصطفی به برخی پیشرفت‌های کشور در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و گفت: بانوان ایرانی نیز در همه این پیشرفت‌های علمی مشارکت دارند و نزدیک به 60 درصد ظرفیت دانشگاه‌های کشور به دختران اختصاص دارد.

انتهای پیام
captcha