کد خبر: 4155658
تاریخ انتشار : ۲۶ تير ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۲
رئیس سازمان ملی استاندارد:

بیش از هزار نشان استاندارد با عنوان «حلال» در دولت سیزدهم اعطا شده است

اسلام‌پناه با بیان اینکه جایزه ملی کیفیت مبتنی بر استانداردهای جهان اسلام است، گفت: در دولت مردمی سیزدهم بیش از هزار نشان استاندارد با عنوان حلال اعطا شده است.

مهدی اسلام پناه

به گزارش خبرنگار ایکنا، مهدی اسلام‌پناه، رئیس سازمان ملی استاندارد در مراسم جایزه ملی کیفیت ایران که صبح امروز، دوشنبه ۲۶ تیر، در سالن اجلاس سران برگزار شد، گفت: اساس انتخاب شرکت‌کنندگان برای حضور در این مراسم مبتنی بر سنجش کیفیت براساس مصوبات عالی استاندارد است که سابقه ۱۷ ساله دارد و در آن از یک مدل بومی استفاده شده است‌.

وی افزود: در دولت مردمی سیزدهم پیشنهاد طراحی یک مدل کاملاً بومی در حوزه تعالی و کیفیت مبتنی بر اسناد بالادستی و ظرفیت‌های بومی کشور مدنظر قرار گرفته است و این پیشنهاد را خدمت رئیس جمهور ارائه کردم و او هم دستورات لازم را صادر کرد.

رئیس سازمان ملی استاندارد درباره ویژگی‌های متمایزکننده استاندارد ایران گفت: این مدل، مدلی است مبتنی بر حکمت، مسئولیت اجتماعی و اخلاق‌گرایی دینی که برای اولین بار در مدل و زیرمدل کیفیت ایران ارائه شده است.

اسلام‌پناه تأکید کرد: مدل امروز جایزه کیفیت چهارمین مدل کیفیت در دنیاست و براساس آن مدیریت یکپارچه فناوری اطلاعات و سنجش و تعالی واحدهای برتر مشخص شده‌اند.

وی با بیان اینکه جایزه ملی کیفیت مبتنی بر استانداردهای جهان اسلام است، گفت: جایزه ملی کیفیت ایران در دولت مردمی و در دوره تحولی وسعتی به سرزمین ایران دارد و مبانی آن از سوی کشورهای اسلامی مورد مداقه و تأکید قرار گرفته است.

رئیس سازمان ملی استاندارد بیان کرد: قانون تقویت استاندارد ایران یکی از مترقی‌ترین قوانین است. متأسفانه به دلیل عقب‌ماندگی که دولت‌های قبل به وجود آوردند تعداد اعطای نشان‌های استاندارد کمتر از ۱۰ عدد بوده ولی در دولت مردمی سیزدهم بیش از هزار نشان استاندارد با عنوان حلال اعطا شده است.

اسلام‌پناه با بیان اینکه جایزه ملی کیفیت پیشران تقویت کیفیت محصولات ایرانی است، گفت: امید می‌رود با حمایت واحد‌های صنعتی و دستگاه‌ها مختلف موجبات رشد محصولات ایرانی تحقق پیدا کرد. با جایزه ملی کیفیت می‌توان زمینه تحقق تمدن نوین اسلام را پیگیری کرد و جمهوری اسلامی ایران به عنوان محور مقاومت نقش مهمی در این زمینه دارد.

اسلام‌پناه با بیان اینکه جایزه کیفیت در دنیا به عنوان پیشران توسعه کیفیت کالا و خدمات بستری برای رشد رقابت‌پذیری تولیدکنندگان برتر کالا و خدمات است، گفت: اساس ارزیابی شرکت‌کنندگان در جوایز کیفیت بر مبنای یک مدل مفهومی است که حاوی شاخص‌های سعی و بلوغ شرکت‌ها در موارد مرتبط با تعالی کیفیت است و در ایران اسلامی جایزه ملی کیفیت به استناد قانون و همچنین مصوبات شورای عالی استاندارد سابقه ۱۷ ساله دارد، اما در چهار دوره ابتدایی در این دوره از مدل غیربومی استفاده شده بود و در ۱۲ دوره هم از مدل اقتباسی استفاده شد که این مبنا و زیربنای ارزیابی مدیریت قرار گرفت.

رئیس سازمان ملی استاندارد معیارهای مدل جایزه ملی کیفیت ایران در بین سایر مدل‌های جایزه ملی کیفیت در دنیا را بی‌نظیر و موجب افتخار دانست و در این باره اظهار کرد: بر این مبنا این مدل امروز چهارمین مدل جایزه کیفیت دنیاست و این در حالی است که کوچک‌ترین تبلیغ رسانه‌ای برای آن شکل نگرفته است.

اسلام‌پناه با اشاره به استقبال از این دوره گفت: در این دوره بیش از ۵۰۰ شرکت تولیدکننده کالا و خدمات متقاضی حضور بوده‌اند و بیش از ۲۰۰ درصد رشد تقاضا نسبت به دوره‌های قبلی داشته‌ایم پس از بررسی‌های اولیه ۱۴۷ شرکت حائز شرایط ارزیابی قرار گرفته و جز شرکت‌کنندگان قطعی قرار گرفتند، پس به معنای واقعی جایزه کیفیت ایران در دولت سیزدهم وسعتی به پهنای ایران اسلامی مبتنی بر عدالت سرزمینی دارد و از سوی دیگر تعداد شرکت‌کنندگان این جایزه در این دوره به گونه‌ای است که این جایزه را می‌توان بزرگترین گردهمایی تولید کیفیت محور در سال تولید کیفی نامید.

به گزارش ایکنا، در پایان این مراسم از واحد‌های نمونه کیفیت تقدیر و نشان کیفیت ایران به آنها اعطا شد.

انتهای پیام
captcha