کد خبر: 4156103
تاریخ انتشار : ۲۷ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۰۸

تأمین نیاز محرومان اولویت همه مسئولان قرار گیرد

تأمین نیاز محرومان اولویت همه مسئولان قرار گیرد نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بر ضرورت رفع نیازهای مددجویان استان با حمایت دستگاه‌ها و کمک‌های خیرخواهانه‌ مردم تأکید کرد و گفت: نیاز مددجویان کردستانی اشتغال، مسکن و هزینه‌های درمانی است که امیدواریم تأمین این سه نیازمندی اولویت همه مسئولان متولی قرار گیرد.

عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، حجت‌الاسلام عبدالرضا پورذهبی، نماینده ولی فقیه در کردستان در آیین اهدای جهیزیه به نوعروسان، که امروز، 27 تیر در اردوگاه علی ابن ابی طالب(ع) در روستای قار این شهرستان برگزار شد، با اشاره به حدیثی به «راز خوشبختی» پرداخت و گفت: جوانان اگر می‌خواهند زندگی خوبی داشته باشند، باید مونس موافق و همراه داشته باشند.

وی با اشاره به روایت دوست خوب، همسر خوب و فرزند خوب را انیس و موافق انسان دانست و افزود: زوج‌های جوان به همسرشان متعهد و مراقب زندگی‌شان باشند. امیدوارم که این عزیزان با خوشی و شادی روزهای زندگی‌شان را آغاز و در کنار هم خوشبخت باشند.

حاج ماموستا فایق رستمی، امام جمعه سنندج نیز در این آئین ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه اظهار کرد: امروز خوشحالی بر چهره خانواده‌های این عزیزان نشانده شده و امیدواریم این فرهنگ حسنه در کمک به تشکیل زندگی جوانان در همه دستگاه‌ها و بین مردم ترویج یابد.

وی بر ضرورت رفع نیازهای مددجویان استان با حمایت دستگاه‌ها و کمک‌های خیرخواهانه‌ مردم تأکید کرد و گفت: نیاز مددجویان کردستانی اشتغال، مسکن و هزینه‌های درمانی است که امیدواریم تأمین این سه نیازمندی اولویت همه مسئولان متولی قرار گیرد.

نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به نیاز انسان به زندگی اجتماعی افزود: اسلام با گوشه‌گیری مخالف است، یاری کردن، تعاون، کمک به یکدیگر، یاری رساندن به مستضعفان و رفع مشکلات نیازمندان ضروری و مستلزم همکاری همه دستگاه‌هاست.

وی در پایان یادآور شد: انتظار می‌رود نهادهای حمایتی به ویژه کمیته امداد همچنان در راستای رفع مشکلات مددجویان گام‌های اساسی بردارند.

انتهای پیام
captcha