کد خبر: 4156660
تاریخ انتشار : ۲۹ تير ۱۴۰۲ - ۲۳:۳۲

کربلای حسینی بهترین سبک زندگی را معرفی می‌کند

رئیس تبلیغات اسلامی شاهین‌دژ گفت: کربلا بهترین سبک زندگی را معرفی می‌کند، به‌طوری‌که ایمان، عشق، ایثار و از خودگذشتگی در آن موج می‌زند.

حجت‌الاسلام توحید ایمانی رئیس تبلیغات اسلامی شاهین‌دژبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، حجت‌الاسلام توحید ایمانی رئیس تبلیغات اسلامی شاهین‌دژ، امروز 29 تیر در مراسم سوگواری اباعبدالله الحسین(ع) که به همت روابط عمومی و تبلیغات سپاه شاهین‌دژ در محل مزار شهدای گمنام این شهر برگزار شد، گفت: کربلای حسینی بهترین جلوه از یک نوع سبک زندگی را به نمایش می‌گذارد، به‌‌طوری‌‌که عشق، ایثار، مودت و از خودگذشتگی در آن موج می‌زند و سبک زندگی اسلامی را نمایان می‌کند.

وی با بیان اینکه، انقلاب اسلامی به عنوان بزرگ‌ترین انقلاب قرن بیستم، تنها یک تحول سیاسی و تغییر نظام حکومتی نبود، بلکه تحول اساسی در ابعاد مختلف سبک زندگی ایرانیان به وجود آورد، افزود: این نظام با فرهنگ عاشورایی شکل گرفت و همچنان با زنده نگه داشتن نام عاشورا و فرهنگ متعالی آن پابرجا و مقتدر خواهد ماند.

ایمانی ادامه داد: اگر عاشورای حسینی را صرفا یک رخداد نپنداریم و به آن به‌صورت یک فرهنگ متعالی نگاه کنیم، خواهیم دید از عمق وجود این فرهنگ می‌توانیم به «سبک زندگی عاشورایی» برسیم؛ سبکی که در آن شاخصه‌هایی همچون شناخت حق از باطل، ارجح کردن مرگ با عزت بر زندگی با خفت، زیر بار حرف ناحق نرفتن، ایثار، بصیرت، حجاب و عفاف، اطاعت از ولایت و ولایتمداری و تسلیم بودن در برابر خواست خدا، جوانمردی و اخلاص دیده می‌شود.

وی گفت: در فرصت‌هایی که با فرا رسیدن ماه محرم مهیا شده بهتر است امام حسین (ع) را بیشتر بشناسیم، سپس از فضیلت‌ها و معرفت‌های آن امام معصوم در زندگی روزمره‌مان الگوبرداری کنیم.
رئیس تبلیغات اسلامی شاهین‌دژ اهداف عاشورا و قیام امام حسین (ع) را آینه تمام‌نمای آموزه‌های دینی دانست و گفت: راه سعادت بشریت توجه به معنویت است، که اوج آن را در واقعه کربلا شاهد هستیم.

انتهای پیام
captcha