کد خبر: 4158055
تاریخ انتشار : ۰۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۲۲:۲۷

اعلام آمادگی ادارات و نهادهای کردستان برای استقبال از زائران اربعین

اعلام آمادگی ادارات و نهادهای کردستان برای استقبال از زائران اربعین معاون عمرانی استاندار کردستان از اعلام آمادگی تمام ادارات و نهادها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی خبر داد و گفت: شهرداری سنندج آمادگی دارد ماشین آلات خود را از قبیل اتوبوس، مینی بوس، ماشین آلات آتش نشانی و ماشین آلات جمع آوری زباله را در اختیار ستاد اربعین قرار دهد.

کیومرث حبیبی، معاون عمرانی استاندار کردستان

به گزارش ایکنا از کردستان، دکتر کیومرث حبیبی، معاون عمرانی استاندار کردستان امروز، سوم مرداد در نشست ستاد اربعین استان که در شهرستان مریوان برگزار شد، گفت: برای حل مشکل آنتن‌دهی مسیر، چهار سایت در حال آماده سازی هستند که سه سایت آن به طور قطع آماده خواهد شد.

وی از اعلام آمادگی تمام ادارات و نهادها برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم اربعین حسینی خبر داد و افزود: شهرداری سنندج آمادگی دارد ماشین آلات خود را از قبیل اتوبوس، مینی بوس، ماشین آلات آتش نشانی و ماشین آلات جمع آوری زباله را در اختیار ستاد اربعین قرار دهد.

معاون عمرانی استاندار کردستان بیان کرد: باجه بانک‌های ارزی و ریالی را در مرز باشماق مستقر خواهیم کرد که زوار مشکل رد و بدل کردن ارز و ریال نداشته باشند و همچنین وای فای رایگان به آنان ارایه خواهیم کرد.

وی افزود: از منبع اعتبار سازمان شهرداری ها ۱۵۰میلیارد تومان جهت استفاده شهرداری‌های مریوان سنندج، سقز و شهرداری‌هایی که در مسیر قراردارند شده، که تاکنون ۱۵میلیاردآن پرداخت شده است.

سید انور رشیدی، شهردار سنندج در ادامه این جلسه با اعلام اینکه در ورودی، خروجی و هم در داخل شهر برای ایام اربعین خدماتی را ارائه خواهیم داد، گفت: استقرار نیروهای آتش‌نشانی، سرویس بهداشتی، آماده سازی مواکب، سطل زباله، تأمین نیروی انسانی و برنامه‌ریزی امورات فرهنگی بخشی از این خدمات خواهند بود.

وی از اعلام آمادگی خدمات‌رسانی ۲۰ دستگاه اتوبوس و۵۰ دستگاه مینی‌بوس در استان خبر داد و گفت: ارسال دو دستگاه ۱۰ تن کمپرسی، دو دستگاه پرس زباله، داربست فلزی و فضاسازی محیطی از دیگر خدمات قابل ارائه در ایام اربعین هستند که با هماهنگی شهردار مریوان در مکان مناسب مستقر خواهند شد.

توفیق محمدی، مسئول تأمین اسکان زائران کربلا در ادامه گفت: ادارات بهزیستی ۶۵ نفر، کار و رفاه اجتماعی۴۵۰ نفر، ورزش و جوانان ۶۰۰ نفر، میراث‌فرهنگی هزار و ۱۷نفر، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هزار و 30۰ نفر، آموزش و پرورش سه هزار و  ۲۳۰ نفر ظرفیت اسکان را دارا هستند که در مجموع، هرشب امکان اسکان ششه هزار ۶۶۲ نفر در این شهر وجود دارد.

وی افزود: اماکن دیگری نیز در لیست رزرو اسکان هستند، در صورتی که چهار  میلیارد بودجه به این حوزه اختصاص یابد، آمار به ۱۰هزار نفر خواهد رسید.

محسن دالوند، جانشین مرزبانی استان کردستان هم در ادامه از آمادگی حداکثری جهت خدمت‌رسانی به زائرین کربلا خبر داد و گفت: درحال حاضر دو دستگاه ایکس ری چمدانی در پایانه مسافری مرز باشماق مستقر هستند، که نیاز است جهت تسریع در عبور از مرز، دو دستگاه دیگر اختصاص یابد.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ کمیته به صورت تخصصی برگزار کردیم و برآورد ما این است ماموریت امسال به بهترین نحو انجام شود، تأکید کرد: تأمین امنیت و شأن زوار از اولویت‌های ماست.

انتهای پیام
captcha