فرماندار ساری گفت: ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نقش بسزایی در بازسازی و ترمیم فضای فرهنگی، دینی، اخلاقی و انسانی جامعه دارد. 
به گزارش ایکنا از مازندران، به نقل از روابط عمومی فرمانداری ساری، محمدعلی نوبخت، فرماندار ساری، در آیین عزاداری روز هشتم محرم در روستای الیرد و در جمع عزاداران منطقه شویلاشت بخش چهاردانگه شهرستان ساری با اشاره به اینکه نظام و انقلاب اسلامی ما امتداد جریانِ تفکر عاشورایی و نهضت حسینی است گفت: ایام عزاداری عاشورا، ایامی برای رشد، تعالی، سازندگی و ارتقای بشریت و نقطه پیوند عقل و احساس در جهت تکامل انسانها است.
وی افزود: رهبر معظم حضرت آیتالله امام خامنهای(حفظهالله تعالی) فرمودند که یکی از بزرگترین نعمتها، نعمت خاطره و یاد حسینبنعلی(ع)، یعنی نعمت مجالس عزا، نعمت محرّم ونعمت عاشورا برای جامعه شیعی ما است.
نوبخت تصریح کرد: باید زیستمان بر اساس منش و سیره حسینی باشد و در این مسیر تنها تبعیت بیچون و چرا از رهبری معظم باعث عاقبت بخیری ما خواهد شد.
فرماندار ساری با بیان اینکه حفظ سنتهای اصیل مجالس حسینی و احیای آیین عزاداری در ایام محرم باید یک سرمشق و الگو برای نسلهای آینده باشد، خاطرنشان کرد: ایام سوگواری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) نقش بسزایی در بازسازی و ترمیم فضای فرهنگی، دینی، اخلاقی و انسانی جامعه دارد.