کد خبر: 4158669
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
حجت‌الاسلام آل هاشم:

امر به معروف و نهی از منکر از پایه‌های اصلی نظام اسلامی است

امام جمعه تبریز امر به معروف و نهی از منکر را از پایه‌های اصلی نظام اسلامی دانست و گفت: این فریضه از پایه‌های نظام‌سازی اسلامی است.

حجت الاسلام آل هاشم، امام جمعه تبریز

به گزارش ایکنا از آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه تبریز، امروز 6 تیرماه در خطبه‌های نماز جمعه عاشورایی تبریز، دعوت به وحدت و دوری از تفرقه را از مصادیق فریضه امر به معروف و نهی از منکر عنوان کرد و گفت: معروف یعنی اینکه در برابر ظلم و ستم دشمنان سکوت نکنیم و باید در برابر توطئه‌گران و رهبران کفر مقاومت داشته باشیم.

وی قضاوت عادلانه، وابسته‌نبودن به قدرت‌های شرق و غرب و اقامه نماز را از دیگر مصادیق امر به معروف و نهی از منکر در جامعه دانست و با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مقدماتی دارد که باید رعایت شود، افزود: بسیج، نیروی انتظامی و آموزش و پرورش از نقش‌آفرینان در انجام این فریضه هستند که باید اقدامات مؤثر خود را با نرم‌خویی دنبال کنند.

آل‌هاشم بیان کرد: هدایت جامعه به سوی کارهای خیر و جلوگیری از کارهای شر از اهداف فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه است.

خطیب نماز جمعه تبریز اعتلای فرهنگی، سلامت محیط اخلاقی و خانوادگی، تکثیر نسل، تربیت نسل جوان، رونق تولید، گسترش علم و فناوری، استقرار عدالت قضائی و اقتصادی،  مجاهدت برای اقتدار ایران و تلاش برای وحدت اسلامی را از دیگر مصادیق معروف در جامعه اسلامی دانست.

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی ابتذال اخلاقی، کمک به دشمنان، تضعیف نظام و فرهنگ اسلامی، تضعیف اقتصاد کشور و تضعیف علم و فناوری را از مصادیق منکر عنوان کرد و گفت: امر به معروف و نهی از منکر را از پایه‌های اصلی نظام اسلامی است.

وی صیانت از ارزش‌ها را از برکات این فریضه عنوان کرد و افزود: امر به معروف و نهی از منکر عامل امنیت پایدار نظام اسلامی است.

آل‌هاشم با تأکید بر اینکه در این رابطه تذکر لسانی بنا بر توصیه رهبری وظیفه همگانی است، خاطرنشان کرد: در این تذکر لسانی باید در صورت مشاهد هر منکر و خلافی تذکر داد؛ اما نباید منتظر نتیجه شد.

امام جمعه تبریز، اظهار کرد: امر به معروف و نهی از منکر با ایفای نقش در مواجهه با تهاجم دشمنان که مبانی فرهنگی جامعه اسلامی را مورد هجمه قرار می‌دهند، یکی از مبانی و پایه‌های قدرت نرم نظام سیاسی در جامعه اسلامی را شکل ‌می‌دهد.

وی تصریح کرد:  با امر به معروف و نهی از منکر، جامعه اسلامی، زنده، هوشیار، آسیب‌ناپذیر، پرامید، آماده مقاومت، آماده ضربه‌زدن، به ‌صورت یک موجود زنده مقاوم خواهد بود؛ در پرتو اجرای دقیق و گسترده امر به معروف و نهی از منکر در همه ابعاد زندگی انسان، با بهره‌گیری از شیوه‌های درست، می‌توان ناب‌ترین نوع قدرت و امنیت نرم را شاهد بود و از مزایای بی‌شمار آن بهره‌مند شد.

آل‌هاشم، ادامه داد: با توجه به کارآمدی فریضه امر به معروف و نهی از منکر، اگر جامعه دینی و حکومت اسلامی بخواهد از خطرات و آسیب‌های اجتماعی، اخلاقی و فرهنگی مصون و محفوظ بماند، باید در راستای گسترش فرهنگ این فریضه و نهادینه‌کردن آن در همه ابعاد اجتماع تلاش و برنامه ریزی کند.

خطیب جمعه تبریز در بخش دیگری از سخنان خود به  از دسته‌ها  و مردم مومن و عزادار حسینی که با در دست گرفتن قرآن، اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد و دانمارک را محکوم کردند تقدیر و تشکر کرد.

انتهای پیام
captcha