کد خبر: 4162230
تاریخ انتشار : ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
سرلشکر سیدیحیی صفوی:

خیریه کهریزک در هر استان یک شعبه راه‌اندازی کند

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بازدید از مؤسسه خیریه کهریزک گفت: امیدوارم این خیریه در هر استانی یک شعبه راه‌اندازی کند و سالمندان، معلولان و بیماران ام.اس در سایر استان‌های کشور نیز از خدمات این خیریه بهره‌مند شوند.

به گزارش ایکنا، سرلشکر سید یحیی صفوی، دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا در بازدید از آسایشگاه کهریزک که به دعوت مدیران خیریه کهریزک انجام شد گفت: امروز با انسان‌های جدیدی آشنا شدم و از فداکاری‌های بزرگ مددکاران و کارکنان این آسایشگاه تحت تأثیر قرار گرفتم.

دستیار و مشاور عالی فرمانده معظم کل قوا با بیان اینکه برای پذیرفتن دعوت این بازدید مردّد بودم، اظهار کرد: بعد از دعوت مدیریت این آسایشگاه در ذهن خودم گفتم که چه فایده‌ای دارد که برای بازدید به اینجا بیایم؟ من همیشه هدف و محصول هر بازدید را می‌سنجم و دعوت بازدید مراکزی را می‌پذیرم که حضورم در آنجا فایده‌ای برای مردم داشته باشد.

وی افزود: اولین فایده و نتیجه این بازدید می‌تواند انعقاد تفاهمنامه همکاری مشترک میان این مجموعه و مؤسسات خیریه‌ای باشد که اینجانب به عنوان رئیس هیئت‌امنا در آنها حضور دارم. مثلاً مؤسسه خیریه امدادگران عاشورا که خدمات بزرگی را به بیماران صعب‌العلاج و سرطانی سراسر کشور ارائه می‌دهد، یا مؤسسه خیریه یاران محسنین و یا آستان امامزادگان عینعلی و زینعلی که در مجموعه‌های فعال و اثرگذاری در حوزه‌های خیریه، فرهنگی و اجتماعی هستند و ما می‌توانیم با همکاری و هم‌افزایی میان مجموعه‌های خیریه، کارهای بزرگی را در خدمت به مردم نیازمند خصوصاً سالمندان و معلولان انجام دهیم.

سرلشکر صفوی با بیان اینکه نام خیریه کهریزک با عشق پیوند خورده است گفت: امیدواریم این خیریه در هر استانی یک شعبه راه‌اندازی کند و سالمندان، معلولان و بیماران ام.اس در سایر استان‌های کشور نیز از خدمات این خیریه بهره‌مند شوند. آسایشگاه کهریزک یک مجموعه شناخته شده در مقیاس جهانی است، اینجا را حتی ایرانیان خارج از کشور هم می‌شناسند و به این خیریه کمک می‌کنند.

رئیس پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید حاج قاسم سلیمانی با بیان اینکه بیش از ٥٠ سال است به دنبال رمز عاقبت بخیری می‌گردد تصریح کرد: من سال‌ها است دنبال رمز عاقبت بخیری می‌گردم اینکه چه بکنیم عاقبت بخیر شویم، شما تصور کنید که از قبل از انقلاب تا امروز چه آدم‌هایی در ایران بودند، بعضی از آنها عاقبت بخیر شدند و برخی از آنها عاقبت بخیر نشدند، عاقبت بخیری خیلی مهم است.

سردار صفوی با تأکید بر اینکه خوب زندگی کردن و خوب مردن یک هنر است گفت: هنر زنان و مردان بزرگ، خوب زندگی کردن و خوب مردن است و من رمز عاقبت بخیری را در بندگی خدا و خدمت به خلق خدا می‌دانم و بهتربن خلق خدا هم مستضعفین و افراد نیازمند به کمک هستند.

وی با تأکید بر اهمیت خدمت به مردم افزود: شما در اینجا به بهترین انسان‌ها خدمت ‌ کنید، حیات می‌دهید، به مردمی کمک می‌کنید که از بنده حقیر بهتر هستند و هرکدام از اینها زمانی برای خودشان بروبیایی داشتند.

سرلشکر صفوی ادامه داد: مطمئن باشید که مسیر خوبی را انتخاب کرده‌اید، راه شما راه عاقبت بخیری است و این خیر به شما، به همسران، فرزندان و به نسل شما خواهد رسید. اگر دعای یکی از این مددجویان شامل حال شما شود هم دنیا را و هم آخرت را خواهید داشت.

امیدوارم خیریه کهریزک در هر استان یک شعبه راه‌اندازی کند

سرلشکر صفوی با تمجید از خدماتی که به سالمندان، معلولین و بیماران ام.اس در آسایشگاه کهریزک ارائه می‌شود گفت: کارهای خدماتی، درمانی، آموزشی و مهارت افزایی شما تحسین برانگیز است و شما مجموعه‌ای قابل اعتماد هستید و از مزدم عزیزمان می‌خواهیم شما را مورد حمایت قرار دهند.

وی افزود: همه این زحمات از روی دل، از روی عشق و محبت است. اساس این نظام هستی عشق و محبت است، اگر خداوند رحمانیتش را از این نظام هستی بردارد همه چیز به هم می‌ریزد این کائنات را عشق نگه داشته است، این ماه و ستارگان را عشق نگه داشته است، انسانیت با عشق منسجم می‌شود و کاری به ملیت و مذهب ندارد.

مؤسسه خیریه کهریزک حدود ٣ هزار٣٠٠ نفر مددجو در آسایشگاه تهران و البرز در بخش‌های شبانه‌روزی، روزانه، مراقبت در منزل و… را تحت پوشش قرار داده است و به عنوان الگویی موفق در کشور در شکل‌گیری و توسعه مراکز مشابه مورد توجه است.

انتهای پیام
captcha