کد خبر: 4162523
تاریخ انتشار : ۲۳ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶

دو مزیت آثار علمای هند

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم گفت: وقتی حوزه نجف به فقه و اصول پرداخت، حوزه لکهنو بار را در اعتقادات از زمین برداشت؛ این کار‌های اعتقادی عالمان هند از اتقان و اخلاص فراوانی برخوردار است که این دو مزیت باید در احیای آثار نیز حفظ شود.

رضا استادی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم

به گزارش خبرنگار ایکنا، آیت‌الله رضا استادی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، امروز دوشنبه ۲۳ مردادماه در دیدار اعضای شورای راهبری کنگره بین‌المللی بزرگداشت علامه میرحامدحسین لکهنوی با اشاره به اینکه این خاندان، خاندانی مهم و دارای اهمیتی هستند، تصری کرد: خاندان میرحامد حسین نه تنها برای شیعیان شبه قاره بلکه جهان اسلام و تشیع زحمات زیادی متحمل شدند.

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: اینکه عده‌ای فرهیخته، اندیشمند و صاحب‌نظر برای این کنگره و احیای آثار علامه میرحامد حسین زحمت می‌کشند، دارای اجر است و ما در این مسیر دعاگوی شما هستیم.

وی با بیان اینکه در گستره تاریخ حوزه‌های علمیه، حوزه هند و نجف رقیب بودند، ولی هند علاوه بر اینکه رقابت نکرد، بلکه حوزه علمیه نجف را چه از نظر مالی و چه علمی تثبیت کرد، افزود: وقتی حوزه نجف به فقه و اصول پرداخت، حوزه لکهنو بار را در اعتقادات از زمین برداشت و این کار‌های اعتقادی عالمان هند از اتقان و اخلاص فراوانی برخوردار است که این دو مزیت باید در احیای آثار نیز حفظ شود.

آیت‌الله استادی تأکید کرد: در حوزه علمیه، آرزو‌های زیادی مطرح می‌شود و این کنگره و شناسایی و احیای آثار این بزرگواران هم یکی از همان آرزوهاست که امیدواریم عملی شود.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام والمسلمین محمدتقی سبحانی، رئیس کنگره بین‌المللی علامه میرحامد حسین، شناسایی و احیای آثار کتابخانه ناصریه، آن‌ هم با شرایط سختی که در این کتابخانه وجود دارد را یکی از کار‌های مهم دبیرخانه کنگره بزرگداشت علامه میرحامد حسین دانست و گفت: با تلاش همکاران دبیرخانه بین‌المللی علامه میرحامد حسین، هم‌اکنون دارای بانک اطلاعاتی جامع و کامل از علامه در اختیار داریم.

انتهای پیام
captcha