کد خبر: 4170586
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹

آموزش و پروش دو بال همراه در نظام تعلیم و تربیت هستند

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید هم آموزش و هم تعلیم و تربیت در دستور کار است تا انسانی تمام ساحتی را تربیت کنیم، گفت: هیچ کدام از برنامه‌ها را فدای برنامه‌های دیگر نمی‌کنیم زیرا آموزش و پروش را دو بال همراه می‌دانیم.

رضا رضایی مدیر کل آموزش و پرورش کرمانبه گزارش ایکنا از کرمان، رضا رضایی، مدیرکل آموزش‌وپرورش استان کرمان امروز، یکم مهرماه در آیین نواختن زنگ بازگشایی مدارس با بیان اینکه معلمان در کلاس درس بدون هیچ کاستی در خدمت دانش‌آموزان هستند، گفت: آموزش در مدارس جریان دارد و از تمام معلمان که در کلاس‌های درس بدون کمترین کم‌کاری خدمت می‌کنند تشکر می‌کنم.

وی با بیان اینکه سال تحصیلی جدید با شعار «یک صدا ایران مدرسه قوی، ایران قوی» آغاز می‌شود، افزود: امسال شروع تحصیلی مقارن با آغاز امامت امام زمان(عج) شده است لذا «مهر مهدوی» شعار دیگری است که سال تحصیلی با آن آغاز می‌شود.

مدیرکل آموزش‌وپروش استان با گرامیداشت یاد شهدا و هفته دفاع مقدس، اظهار کرد: در دوران دفاع مقدس بیش از ۲۲۰ هزار شهید تقدیم کردیم تا نظام و انقلاب استوار بماند و ذره‌ای خدشه به جان، مال و ناموس ملت وارد نشود و باید قدردان شهدا، ایثارگران و جانبازان باشیم.

رضایی در پایان با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید هم آموزش و هم تعلیم و تربیت در دستور کار است تا انسانی تمام ساحتی را تربیت کنیم، گفت: هیچ کدام از برنامه‌ها را فدای برنامه‌های دیگر نمی‌کنیم زیرا آموزش و پروش را دو بال همراه می‌دانیم. در حوزه آموزش سال گذشته کارهای خوبی مانند راه‌اندازی ۹۰ پایگاه مطالعاتی، کسب ۵ رتبه برتر کنکور و... در استان انجام شد. همچنین برنامه‌هایی همچون برگزاری اردوهای راهیان پیشرفت و راهیان‌نور، جشن تکلیف و... در حوزه پرورشی انجام شد که امسال نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام
captcha