کد خبر: 4178362
تاریخ انتشار : ۰۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹

اجلاسیه شهدای غریب در اسارت‌ در سمنان برگزار می‌شود

استاندار سمنان از برنامه‌ریزی برای برپایی اجلاسیه شهدای غریب در اسارت‌ در سمنان خبر داد و گفت: کنگره ملی شهدای غریب در اسارت حرکتی ارزشمند است که به تبع آن‌ اجلاسیه استانی شهدای غریب در اسارت در استان سمنان نیز برگزار می‌شود.

سید محمدرضا هاشمی استاندار سمنان

به گزارش ایکنا از سمنان، سید محمدرضا هاشمی، استاندار سمنان امروز، 6 آبان در جلسه شورای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار و شهادت استان بیان کرد: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان توانست برای اولین بار بیش از ۱۰۰ درصد اعتبارات تبصره ۱۶ را جذب کند که اقدامی ارزنده است.

وی در همین خصوص بیان کرد: در این راستا جلسات مختلف در حوزه احداث مسکن ویژه ایثارگران در قالب طرح نهضت ملی مسکن در حال برگزاری است.

این مقام عالی استان افزود: پیگیری و رسیدگی به دغدغه ایثارگران در حوزه اشتغال نیز از دیگر مواردی است که به صورت ویژه مَد نظر قرار داشته و در حال انجام است.

هاشمی با اشاره به برگزاری جلاسیه شهدای غریب در اسارت‌، اظهار کرد: کنگره ملی شهدای غریب در اسارت حرکتی ارزشمند است که به تبع آن‌ اجلاسیه استانی شهدای غریب در اسارت در استان سمنان نیز برگزار می‌شود.

خبرنگار- سید محمد علی شاهمیری

انتهای پیام
captcha