مدیرکل فرودگاه گیلان از افزایش پرواز در مسیر رشت به مشهد مقدس از این فرودگاه خبر داد و گفت: تابان تعداد پروازهای این فرودگاه در مسیر مشهد مقدس و بالعکس به 12 سورتی پرواز در 6 روز هفته افزایش یافت. 
به گزارش ایکنا از گیلان، سیدمحسن میرحسینی، مدیرکل فرودگاه گیلان امروز، 9 آذرماه از افزایش پرواز مسیر رشت به مشهد مقدس خبر داد و اظهار کرد: با برقراری پرواز توسط شرکت هواپیمایی تابان، فرودگاه سردار جنگل 6 روز در هفته در مسیر رشت _ مشهد _ رشت پرواز خواهد داشت.
وی افود: شرکتهای ایران ایرتور و کیش ایر پروازهای مسیر مشهد را انجام میدادند که با اضافه شدن شرکت هواپیمایی تابان تعداد پروازهای این فرودگاه در مسیر مشهد مقدس و بالعکس به 12 سورتی پرواز در 6 روز هفته افزایش یافت.
میرحسینی گفت: در حال حاضر از فرودگاه سردار جنگل رشت به تهران، مشهد، بندرعباس، عسلویه، اهواز، شیراز، کیش و نجف اشرف پرواز انجام میگیرد.
انتهای پیام