به گزارش ایکنا؛ ویژهنامه اینترنتی «روز بصیرت» که به مناسبت ۹ دی در فضای مجازی بارگذاری شده است، عناوین متعددی را در خود جای داده است که از جمله میتوان به مفهومشناسی بصیرت، بصیرت در قرآن و احادیث معصومان(ع)، بصیرت در کلام بزرگان، عوامل بصیرت و بصیرتآفرینی، موانع و آسیبهای بصیرت، بصیرتآفرینی در سیره عملی معصومان، اهل بصیرت در تاریخ، ولایت فقیه در اندیشه معمار بزرگ انقلاب حضرت امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اشاره کرد.
در مقدمه این ویژهنامه آمده است؛ حماسه نهم دی خط بطلانی شد بر پندارهای غلط و خیالهای باطل کسانی که تصور میکردند که رهبری از پشتوانه مردمی برخوردار نیست و با همین توهم تمام توان خود را در شکستن خیمه انقلاب بکار بردند. اما زهی خیال باطل، امت حزب الله یک بار دیگر اعلام کرد که همچنان سرباز ولایت بوده و در این راه کوچکترین تردیدی به خود راه نخواهد داد. حماسه ۹ دی حرکت عظیم ملت، تجلی دست قدرت خدا، اتمام حجتی برای همه و حرکتی ماندگار در انقلاب است و نظام اسلامی را بیمه کرد.
درباره موانع و آسیبهای بصیرت در این ویژهنامه میخوانیم؛ منظور از موانع بصیرت، پردههایی است که جلوی دید قلب را میگیرند؛ گاه مؤمنی چشم بصیرت دارد؛ ولی مانع یا موانعی جلوی چشم دل او را گرفته، مثل پرده یا دیواری که جلوی چشم باشد، وی را از تصمیم همراه با بصیرت دور ساخته، راه بصیرت را گرفته باشد. همین طور است اگر کسی خود را در تاریکی قرار دهد و به محیط روشن و نورانی وارد نشود.
کتابشناسی بصیرت نیز در این ویژهنامه به معرفی کتاب اختصاص دارد که کتابهای «نقشه نقش بر آب»، «بصیرت از بطن دین تا باطن دنیا»، «طوفان فتنه و کشتی بصیرت»، «زلال نگاه» و «فرهنگنامه بصیرت» به نگارش درآمده است.
کتاب «نقشه نقش بر آب» مروری بر دیدگاههای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیرامون فتنه سال ۸۸ داشته و شامل پنج فصل اصلی است و در ابتدای کتاب مقدمهای از محمدحسین صفارهرندی در باب راهبری حکیمانه امت اسلامی درج شده است. این کتاب از سوی انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده است.
کتاب «بصیرت از بطن دین تا باطن دنیا» درصدد بررسی مفهوم بصیرت بوده و به همت دفتر مطالعات و پژوهشهای مرکز رسیدگی به امور مساجد منتشر شده است. کتاب «طوفان فتنه و کشتی بصیرت» تدوین حجتالاسلام غلامعلی عزیزیکیا است که با تلاش معاونت پژوهش مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) منتشر شده است.
کتاب «زلال نگاه» نیز بخشی از مباحث سیاسی اجتماعی آیتالله مصباح یزدی درباره بصیرت است که با تلاش حجتالاسلام قاسم شباننیا تدوین و منتشر شده و کتاب «فرهنگنامه بصیرت» در راستای تأکید اخیر مقام معظم رهبری بر ضرورت تقویت «بصیرت» در فضای کنونی جامعه، و رهنمودهای جامع و سازنده قرآن و اهل بیت(ع) و به قلم مرحوم آیتالله ریشهری تدوین و منتشر شده است.
محتوای ویژهنامه اینترنتی «روز بصیرت» را اینجا مطالعه کنید.
انتهای پیام