کد خبر: 4190725
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲

هزینه حج تمتع فعلاً 140 میلیون تومان است

رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه پیش‌ثبت‌نام حج تمتع از 15 دی آغاز می‌شود، تصریح کرد: فعلاً مبلغ 140 میلیون تومان از حجاج دریافت می‌شود.

هزینه حج تمتع فعلاً 140 میلیون تومان است

هزینه حج تمتع فعلاً 140 میلیون تومانبه گزارش ایکنا، در حالی که هفته گذشته سازمان حج و زیارت با انتشار اطلاعیه‌ای اولویت‌های اعزامی به حج تمتع سال آینده را اعلام و مشخص کرد که پیش‌ثبت‌نام حج تمتع 1403 از روز یکشنبه دهم دی ماه از طریق پایگاه‌های خبری سازمان حج و زیارت و همچنین رسانه‌های دیداری و شنیداری منتشر می‌شود، رئیس سازمان حج و زیارت مهم‌ترین سؤال مربوط به حج تمتع یعنی قیمت پرداختی متقاضیان حج را در برنامه‌ای تلویزیونی اعلام کرد.

سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت با اعلام این خبر که در این دوره دارندگان فیش‌های سال 85 فراخوان شده‌اند، در خصوص قیمت حج سال آینده گفت: هنوز محاسبات اولیه قیمت حج انجام نشده است ولی به نظر می‌رسد با توجه به نرخ ارزی که تخصیص داده می‌شود و هزینه‌های خدماتی که به زائران ارائه خواهدشد، ممکن است تغییراتی چند درصدی در هزینه‌ها ایجاد شود.

وی همچنین اعلام کرد: در مرحله پیش‌ثبت‌نام که از 15 دی آغاز می‌شود، علی الحساب مبلغ ۱۴۰ میلیون تومان از زائران دریافت می‌کنیم تا در ادامه براساس نوع هتل‌ها قیمت نهایی را حساب و از زائران دریافت کنیم ولی پیش پرداخت در اصل ۱۴۰ میلیون تومان است.

انتهای پیام
خبرنگار:
زهرا ایرجی
captcha