به گزارش ایکنا، محسن حاجکرمی از داوران بخش «تولیدات تلویزیونی» چهاردهمین جشنواره مردمی فیلم عمار درباره کیفیت آثار گفت: من از جشنواره چهارم به بعد، درگیر جشنواره عمار شدم. میتوانم بگویم یک پیشرفت محسوس هم در سطح آثار ارسالی و هم شیوه انتشار مشهود است. دورهای بود که مستندسازها و برنامهسازها برنامههایی را تولید میکردند و این کار حداکثر یا روی آنتن میرفت یا در جشنوارهها دیده میشد. عمار این فضا را گسترش داد و دسترسی برای انتشار را توسعه بخشید. الان که در جشنواره چهاردهم قرارداریم، واقعاً میتوان رشد و بلوغ را در جشنواره احساسکرد. البته جشنواره عمار موظف است به همین سیر خود ادامه داده و گامهای بزرگتری را بردارد.
وی ادامه داد: من واقعاً خوشحال هستم که جشنواره عمار توانسته به این بلوغ و بالندگی برسد که اثرگذاریهای متفاوتی داشته باشد من به یاد دارم که بعضی از آثاری که قرار بود وارد جشنواره شود، قبل از اینکه به جشنواره وارد شود، تنها در یک مستند خلاصه شده بود؛ اما وقتی وارد جشنواره شد، اثرگذاریهای متفاوتی از آن دیده شد. مثال این اتفاق، چهارده ملوان چابهاری بودند که حدود 7 یا 8 سال دیده نمیشدند اما وقتی کار «ناقوس دریا» در جشنواره عمار دیده شد، پیگیری صورت گرفت و خوشبختانه منجر به آزادی آن چهارده نفر شد.
حاجکرمی پیرامون موضوعات جشنواره اظهار کرد: باتوجه به اینکه الان جشنواره عمار در حوزه محتوایی به بلوغ رسیده، تاکنون عمار، جشنوارهای پذیرنده بوده است، باید در این مسیر نیز قدم بگذارد که تعریف کارهای متفاوتی را نیز در دستور کار خود قرار دهد. این تعریف کارها میتواند در حوزه داخلی و بینالملل باشد و این فرصت را ایجاد کند که همگرایی محتوایی پدیدآید.
وی در پایان از معیارهای داوری بیان کرد: خود جشنواره، معیارهایی را پیشنهاد داده است اما معیارهایی که از نظر من برای برنامه تلویزیونی مهمتر هستند، یکی اثرگذاری کار است و باید بدانند که در کار تلویزیونی، دنبال چه هدفی هستند و برای حل چه مسئلهای، قصد تولید این برنامه را دارند. وقتی بنای خود را بر تولید برنامه برای حل یک چالش قرار دهیم، در آن زمان، محتوای برنامه قابلارزیابی است. سعی من در این دوره این بود که هنگام بررسی آثار، به «مسئلهمحوری» توجه داشته باشم؛ اینکه چقدر به مسئلهشناسی توجهشده و بعد، راه حل یا پاسخی که به این مسئله داده شدهاست، چقدر دقیق و درست است.
حاج کرمی، متولد 1365 تهیهکننده و کارگردان است. در کارنامه حاجکرمی آثاری چون «آرمان ایران»، «بازی در مسکو»، «بلاگردان»، «رو در ور با شیطان»، «هفت دقیقه تا تل آویو» و برنامه «سندباد» دیده میشود. وی توانست برای مستند «فروشنده 1» و برنامه «سندباد» خود، جایزه فانوس را از جشنواره عمار کسب کند.
نمایش مرکزی آثار از تاریخ 22 تا 28 دی در سینما فلسطین تهران صورت میگیرد.
انتهای پیام