کد خبر: 4202692
تاریخ انتشار : ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۸:۰۴

انتخابات در ۲۶۹۰ شعبه اخذ رأی گیلان آغاز شد

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری همزمان با سراسر کشور، ساعت ۸ صبح امروز، ۱۱ اسفندماه در ۲۶۹۰ شعبه أخذ رأی استان گیلان آغاز شد.

انتخابات در ۲۶۹۰ شعبه اخذ رأی گیلان آغاز شد

انتخابات 1402

به گزارش ایکنا از گیلان، فرآیند رأی‌گیری داوزدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری از ساعت ۸ صبح امروز، 11 اسفندماه در 2690 شعبه اخذ رأی در استان گیلان آغاز شده و تمامی شعب آماده اخذ رأی از واجدین شرایط (متولدین ۱۳۸۴/۱۲/۱۱ و ماقبل آن) هستند.

آمار واجدین شرایط رأی گیلان در این دوره از انتخابات ۲ میلیون و ۱۲ هزار و ۵۹۷ نفر بوده، از این تعداد 86 هزار و 166نفر رأی اولی هستند. با اعلام ستاد انتخابات کشور، براساس ماده ۱۱ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مردم می‌توانند با داشتن پنج مدرک هویتی شامل ‎شناسنامه، کارت ملی، گواهینامه، کارت پایان خدمت و گذرنامه در انتخابات شرکت کنند.

41 هزار نفر نیز در استان به عنوان هیئت اجرایی، هیئت نظارت، بازرسی، نمایندگان فرماندار و مأموران محافظ صندوق کار اجرایی انتخابات را امروز عهده دار هستند.

از مجموع تعداد شعب اخذ رای در استان، تعداد ۲۳۱۸ شعبه ثابت و ۳۷۲ شعبه سیار و ۹۸۶ شعبه شهری و ۱۷۰۴ شعب روستایی هستند، یک شعبه فرعی هم برای ارامنه استان تهران بوده که در شهرستان بندرانزلی مستقر است.

گیلان 350 نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و 5 نامزد ششمین دوره انتخابات خبرگان رهبری دارد. این استان با ۱۱ حوزه انتخابیه، ۱۳ کرسی در مجلس شورای اسلامی و ۴ کرسی در مجلس خبرگان رهبری دارد.

انتخابات در حوزه انتخابیه رشت و خمام با 590 شعبه اخذ رآی الکترونیکی است، ۵۷۵ شعبه ثابت و ۱۵ شعبه سیار بوده و همچنین ۲۹۷ شعبه در حوزه شهری و ۲۹۳ شعبه در حوزه روستایی مستقر هستند. ۱۲ هزار نفر عوامل اجرایی در این حوزه برای برگزاری انتخابات مشارکت می‌کنند.

برابر ابلاغ ستاد انتخابات کشور فرآیند رأی گیری که از 8 صبح امروز 11 اسفند آغاز شده، تا ساعت 18 امروز ادامه خواهد داشت و در صورت نیاز تا ساعت 24 تمدید می‌گردد.

انتهای پیام
captcha