کد خبر: 4208582
تاریخ انتشار : ۱۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۴

دوره طرح ملی تربیت مربیان قرآنی در شاهرود برگزار می‌شود

مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان از برگزاری دوره طرح ملی تربیت مربیان قرآنی (بشری) در شاهرود خبر داد.

دوره طرح ملی تربیت مربیان قرآنی در شاهرود برگزار می‌شود

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، مجتبی نورمحمدی، مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان 15 فروردین از برگزاری طرح ملی بشری به مدت سه روز شامل دو روز آموزش تئوری و یک روز آزمون صبح و عصر در شاهرود برگزار خواهد شد.

وی زمان برگزاری این دوره را روزهای سی‌ام و سی و یکم فروردین و زمان برگزاری آزمون را اول اردیبهشت برشمرد و افزود: علاقه‌مندان برای حضور در این دوره تا 48 ساعت قبل از برگزاری دوره فرصت ثبت‌نام دارند.

مسئول امور قرآن و عترت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان ادامه داد: متقاضیان می‌توانند برای ثبت‌نام و اطلاع از شرایط شرکت در این دوره به سایت حمد مراجعه کنند.

نورمحمدی با تأکید بر اینکه برگزاری این دوره موسسه فرهنگی قرآن و عترت جامع القران خواهران شاهرود با همکاری اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان شاهرود است، اظهار کرد: متقاضیان برای کسب اطلاعات بیشتر و راهنمایی ثبت‌نام با شماره تلفن 09192769194 تماس بگیرند.

به گفته وی؛ شهرستان شاهرود پس از سمنان و دامغان سومین شهرستان میزبان برگزاری دوره آموزشی تربیت مربیان قرآن (بشری) است که آموزش به روش نوین و آکادمیک، ارائه محتوا و مطالب آموزش استاندارد قابل درک برای تمامی اقشار جامعه، جلوگیری از اتلاف زمان، ساده‌سازی یادگیری قرائت قرآن کریم و مهندسی تلاوت از ویژگی‌های این دوره آموزشی است.

انتهای پیام
captcha