کد خبر: 4211788
تاریخ انتشار : ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۳
برای «چهل و سه روز»

«اسلحه مادری» به سوی امریکا نشانه‌روی کرد

«اسلحه مادری» به سوی امریکا نشانه‌روی کرد همزمان با سالروز شکست حمله نظامی آمریکا به ایران (ماجرای طبس)، شبکه دو سیما مستندهای «اسلحه مادری» و «چهل و سه روز» را روانه آنتن می‌کند.

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی شبکه دو، مستند «اسلحه مادری» ساخته سیده زهرا موسوی ازغندی روایت مادری شجاع است که در هنگام رزم همسر و فرزند شهیدش با اشرار، مسلح شده و از خانه و فرزندانش دفاع می‌کند.

ازغدی مستند «اسلحه مادری» را این‌گونه معرفی می‌کند: «اسلحه مادری» داستان زنی است که برای هدفی بزرگ تلاش می‌کند، داستان زنی که چتر حمایت و مادرانگی او تنها منحصر به فرزندان خود نیست. او معتقد است راه نجات در ایستادگی، آمادگی، شجاعت و دوست داشتن دیگران است؛ وقتی شجاعت و عشق در وجود یک مادر در هم آمیخته باشد، خانواده در امان می‌ماند. این مستند دوشنبه 3 اردیبهشت حوالی ساعت 14:30 از شبکه دوم سیما پخش می‌شود.

مستند «چهل و سه روز» نیز سوم اردیبهشت حوالی ساعت 14 روانه آنتن شبکه دوم می‌شود. چهل‌و‌سه روز روایتگر 43 روز نخست انقلاب اسلامی ایران و ماجرای تشکیل حزب کوموله و دموکرات و ناآرامی‌های غرب کشور در این دوران است. این مستند به کارگردانی داوود مرادیان و تهیه‌کنندگی عباس مرادیان تهیه و تولید شده است.

انتهای پیام
خبرنگار:
داوود کنشلو
captcha