کد خبر: 4213103
تاریخ انتشار : ۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۳۸

فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید کشورمان منتقل شود

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی گفت: باید همه ظرفیت‌های موجود را به‌کار بگیریم تا فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید کشورمان منتقل شود و آنها با رشادت‌های جانبازان و ایثارگران آشنا شوند.

دبیر کنگره 12000 شهید آذربایجان غربی با سردار رجبی دیدار کردبه گزارش ایکنا از آذربایجان غربی، منصور یوسفی، دبیر کنگره 12000 شهید آذربایجان‌غربی، به همراه عوامل اجرایی کنگره امروز، 11 اردیبهشت ماه با سردار محمدحسین رجبی، فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی دیدار و گفت‌وگو کرد.

یوسفی در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از نحوه عملکرد ستاد اجرایی کنگره و اقدامات انجام شده، درباره روند انجام فعالیت‌ها توضیحاتی ارائه داد و گفت: با همه توان و ظرفیت پای کار هستیم تا این کنگره در سال آینده به بهترین شکل اجرا شده و در راستای تداوم راه شهدا اقدام مؤثری انجام شود.

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان‌غربی بر لزوم استفاده حداکثری از تمام ظرفیت‌های استانی اعم از درون‌سازمانی و برون‌سازمانی در راستای خلق کارهای فرهنگی فاخر و ارزشمند تأکید کرد و گفت: باید همه ظرفیت‌های موجود را به‌کار بگیریم تا فرهنگ ایثار و شهادت به نسل جدید کشورمان منتقل شود و آنها با رشادت‌های جانبازان و ایثارگران آشنا شوند.

وی ضمن ابراز خشنودی از این که نسل انقلاب و نسل جدید ایران اسلامی با یکدیگر مانوس هستند، ادامه داد: باید تلاش کنیم این انس و الفت روز به روز بیشتر و عمیق‌تر شود چرا که جمهوری اسلامی به نسل متعهد، ایثارگر و فداکار نیاز دارد تا بتوانند امنیت کشورمان را حفظ کرده و روز به روز آن را تقویت کنند.

انتهای پیام
captcha