
به گزارش خبرنگار ایکنا، شبیر فیروزیان، سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در هشتمین نشست از سلسله نشستهای حکمرانی قرآن با عنوان «حکمرانی قرآن و مسائل جوانان ایران» که صبح امروز، چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت، در معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد، گفت: یکی از راهبردهای اصلی ما در معاونت قرآن این است که قرآن را محصور نکنیم و آن را به عرصه حکومت، اجتماع و غیره بیاوریم.
وی با اشاره به اهمیت گفتوگو در جامعه اظهار کرد: با جوان باید با زبان خودش حرف زد و دانستن تکنیک و مهارت گفتوگو با جوان حائز اهمیت است.
فیروزیان اظهار کرد: به هر حال میان جوانان تنوع وجود دارد و با یک ادبیات واحد نمیتوان با همه جوانان سخن گفت و لذا لازم است مفاهیم مشترک را پیدا و سپس دیوار را بنا کرد. با همه نمیتوان با ادبیاتی صحبت کرد که در جبهه فکری ما نباشند ولی موضوعاتی مانند وفایبه عهد، حفظ امنیت و مقاومت در برابر دشمن و استقلال وجود دارند که همه روی آن اشتراک نظر دارند.
سرپرست معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: لذا باید ادبیاتی را به کار گرفت که طیفهای گسترده جوانان را پوشش دهد، به ویژه در مقوله حجاب و موضوع زن و خانواده. اصلاً خانواده میتواند مدخلی برای ورود به بحث حجاب باشد.
فیروزیان با بیان اینکه در زمانهای هستیم که به ادبیات مشترک بیشتر نیاز داریم، گفت: در مقابل جوانان نباید دست به تحمیل زد بلکه باید در جستوجوی ادبیات مشترک بود و از فناوریها و روشهای نوین استفاده کرد.
انتهای پیام