کد خبر: 4216166
تاریخ انتشار : ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
حجت‌الاسلام و المسلمین مطیعی:

رفع مشکلات مردم نیازمند روحیه جهادی است

نماینده ولی فقیه در استان سمنان توفیق خدمت را فرصتی کم‌نظیر برای نزدیک شدن به خداوند دانست و گفت: رفع مشکلات نیازمند روحیه جهادی و کار شبانه روزی است.

ارسالی// رفع مشکلات مردم نیازمند روحیه جهادی است

به گزارش ایکنا از سمنان، حجت‌الاسلام و المسلمین مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در استان سمنان، امروز، 27 اردیبهشت به مناسبت روز جهانی «ارتباطات و روابط‌عمومی‌» در دیدار با جمعی از مدیران واحدهای روابط‌ عمومی‌ دستگاه‌های اجرایی استان سمنان ضمن تبریک دهه کرامت به یادآوری نقش تبلیغی و فرهنگی شهید روحانی «حیدر عبدوس» در هشت‌سال دفاع مقدس بویژه عملیات بدر پرداخت و افزود: خانواده معظم شهید عبدوس یکی از طلایه‌داران عرصه ایثار و شهادت در استان هستند.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه شهدا به قله‌های رفیع معنویت دست یافتند متذکر شد: شهید عبدوس از آنچنان اخلاص و معنویتی برخوردار بود که همواره وصال حضرت حق را از درگاه خداوند متعال آرزو می‌کرد.

وی بر اهمیت روابط‌عمومی‌ها در گره‌گشایی از کار مردم تأکید کرد و افزود: کار روابط‌عمومی نیازمند دانش و مهارت است چراکه این حوزه یک بخش تخصصی است.  

حجت‌الاسلام مطیعی روابط‌عمومی‌ها را پیشانی ادارات و سازمان‌ها برشمرد و گفت نباید اینطور باشد که هرکس از مشغله کمتری برخوردار است در واحد روابط‌عمومی قرار بگیرد چرا که اگر روابط‌ عمومی یک مجموعه تقویت شود، خدمات و تلاش‌های آن معرفی و دیده می‌شود. 

امام جمعه سمنان افزود: شفافیت در گزارش‌دهی ادارات و سازمان‌ها مهم است که در این راستا خدمات و برنامه‌هایی که در ادارات و سازمان‌ها در حال انجام است باید به طور شایسته به اطلاع مردم برسد چراکه این امر به ایجاد امید در جامعه و رضایتمندی منجر خواهد شد. 

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان ارتباط روابط‌عمومی‌ها با رسانه‌های مکتوب و غیرمکتوب و فعالان فضای مجازی را ضروری برشمرد و افزود اقتضای کار رسانه‌ای طرح انتقادات و بیان موضوعات چالشی است که این امر شاید خوشایند مدیران نباشد اما می‌تواند مفید و سازنده باشد. 

نماینده ولی فقیه در استان متذکر شد: نمی‌توان به رسانه‌ها گفت کار خودتان را تعطیل کنید هرچند اگر مدیری دارای روحیه تعامل رسانه‌ای باشد بسیاری از مسائل، بدون بروز کمترین چالشی حل و فصل خواهند شد. 

حجت‌الاسلام مطیعی با بیان اینکه رسانه‌ها حلقه وصل مردم و مسئولان هستند یادآور شد: آنها می‌توانند با انعکاس رویدادهای مختلف به کاهش مشکلات و تقویت نقاط قوت کمک کنند. 

به گفته وی؛ اینکه یک دستگاه احتمالا به اشتباه تابلویی نصب کند که در آن خبر افتتاح فلان جاده‌ اعلام شده باشد در حالی که آن جاده تکمیل نشده، اعتماد افکار عمومی نسبت به دستگاه مربوطه را خدشه‌دار می‌کند. 

امام جمعه سمنان با اشاره به سفرهای خود به نقاط مختلف استان اظهار کرد: برخی از مردم از وعده‌های انجام نشده مسئولان دستگاه‌های مختلف گلایه دارند که این گلایه‌ها منطقی و به حق است چراکه اگر ظرفیت‌های قانونی یا مالی انجام پروژه‌ها وجود ندارد نباید انجام آنها را به مردم وعده داد!

نماینده رهبر معظم انقلاب در استان، اقناع افکار عمومی در خصوص اجرای پروژه‌ها یا مشکلات آنها را وظیفه واحدهای روابط‌عمومی دانست و افزود: نکته مهم دیگر که باید مدنظر مدیران روابط‌عمومی‌ و نیز مسئولان قرار داشته باشد احترام به وقت و زمان مردم در برنامه‌ها و جلسات است چراکه وقت مردم، عزیز است و نباید آن را نادیده گرفت.

حجت‌الاسلام مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود با تذکر به مدیران استان برای کوتاه کردن فرآیندهای اداری گفت: چرا باید فردی برای یک کار کوچک از یک شهر به شهر دیگری برود یا رسیدگی به برخی امور به جای چند روز، ماه‌ها زمان ببرد؟

رئیس شورای فرهنگ عمومی استان بر فرهنگ‌سازی برای افزایش وجدان کاری در میان کارمندان تأکید کرد و افزود: برخی مشکلات اگر در همان ابتدا مورد رسیدگی قرار نگیرند از موضوعیت خارج می‌شوند و رسیدگی به آنها پس از گذشت زمان ارزش چندانی ندارد. 

امام جمعه سمنان توفیق خدمت را فرصتی کم‌نظیر برای نزدیک شدن به خداوند عنوان کرد و گفت: رفع مشکلات نیازمند روحیه جهادی و کار شبانه روزی است. 

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به تلاش‌های رئیس جمهور در سطح ملی و استاندار سمنان در سطح استانی افزود: امیدوارم همه خدمتگزاران نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران در مسیر سربازی امام زمان(عج) و نایب بر حق آن حضرت موفق و سربلند باشند.

انتهای پیام
captcha