کد خبر: ۴۲۱۷۴۴۰
تاریخ انتشار : ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۱۵
حجت‌الاسلام و المسلمین تویسرکانی:

روحیه جهادی دلیل خستگی‌ناپذیری شهید جمهور بود + صوت

نماینده ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه با اشاره به ابعاد شخصیتی شهید آیت‌الله رئیسی گفت: علم و جهاد دو ویژگی بارز آیت‌الله رئیسی بود که از ایشان یک شخصیت مردمی و خدایی ساخته بود و خستگی‌ناپذیری ایشان از همان روحیه جهادی نشات می‌گرفت. 

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدرضا تویسرکانی، نماینده ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه، در گفت‌وگو با ایکنا، درباره ابعاد شخصیتی و مدیریتی شهید راه خدمت آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، گفت: مهمترین بعد شخصیتی شهید جمهور، علم و جهاد توامان ایشان بود. 

وی با تأکید بر اینکه شهید آیت‌الله رئیسی، هم شخصیت علمی و هم یک مجتهد بود، گفت: ایشان عالم حوزوی و دانشگاهی بود. شخصیت علمی ایشان بسیار جای بحث دارد به طوری که باید مورد توجه قرار گیرد. 


بیشتر بخوانید: 


روحیه جهادی شهید آیت‌الله رئیسی

حجت‌الاسلام تویسرکانی به روحیه جهادی ایشان اشاره کرد و گفت: علم و جهاد دو ویژگی بارز آیت‌الله رئیسی بود که از ایشان یک شخصیت مردمی و خدایی ساخته بود. آیت‌الله رئیسی برای خدا تلاش می‌کرد چون عالم و دانا بود و می‌دانست بهترین سرمایه زندگی، رسیدن به خدا است و می‌دانست راه رسیدن به رضای خدا، تلاش برای حل مشکلات مردم است؛ لذا یک روحانی مردمی بود. 

نماینده ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه ادامه داد: خستگی‌ناپذیری ایشان از همان روحیه جهادی نشئت می‌گرفت. شهید آیت‌الله رئیسی، یک عالم مجاهد، پرتلاش و خستگی‌ناپذیر بود که برای رسیدن به رضای خدا شبانه‌روز نمی‌شناخت. این ویژگی‌های منحصر به فرد شهید آیت‌الله رئیسی بود و در نهایت ایشان در مسیر خدمت به شهادت رسید. 

 شهید آیت‌الله رئیسی برای مسئولان نظام اسوه شد

وی با ابراز تأسف از اینکه با این سانحه ملت بزرگ ایران از نعمت و برکت وجود ایشان محروم شد، گفت: امیدواریم خداوند بزرگ تفضلی به ملت ایران کند تا انشاءالله مسیر خدمت، جهاد، تلاش، خستگی‌ناپذیری و مردمی بودن بر روی مدیران و مسئولان باز شود و شهید آیت‌الله رئیسی برای همه مدیران و مسئولان نظام، اسوه و الگو شود. 

نماینده ولی‌فقیه در نیروی هوافضای سپاه با بیان اینکه ملت ایران براساس قانون اساسی نظام مقدس جمهوری اسلامی اختیار انتخاب مدیران عالی و میانی را دارند، افزود: مردم ما در همه انتخابات ها باید به این اسوه و الگوی مدیریتی و جهادی نگاه کنند. انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری نزدیک است . قطعا فردی می‌تواند این مسیر را ادامه دهد که شاخص‌های آیت‌الله رئیسی را داشته باشد. انتخاب بزرگ ملت ایران در انتخابات پیش رو می‌تواند بسیاری از گره‌ها و مشکلات را باز کند به طوری که امید را بار دیگر در ملت ایران زنده کند. 

شهادت عامل وحدت و اعتماد عمومی 

حجت‌الاسلام تویسرکانی در پایان در پاسخ به این سؤال که چه میزان می‌توان از تأثیر این گونه حوادث که در تاریخ نظام جمهوری اسلامی کم نیستند، در انسجام و تقویت وحدت ملی استفاده کرد، گفت: یکی از حکمت‌های الهی این است که هر انسان بزرگواری که در مسیر خدمت به مردم به شهادت می‌رسد، شهادت او عامل وحدت، انسجام و همدلی و اعتماد عمومی می‌شود.

وی یادآور شد: قطعا همان تحولی که در مردم پس از شهادت حاج قاسم سلیمانی رخ داد، پس از شهادت آیت‌ا‌لله رئیسی برای مردم رخ خواهد داد. زیرا ایشان در دوره حیات نیز همواره اهل وحدت و همدلی در جامعه و فضای سیاسی بودند. 

یادآور می‌شود، آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی، هشتمین رئیس جمهوری اسلامی ایران، یکشنبه؛ ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ پس از افتتاح سد «قیز قلعه‌سی» در مسیر افتتاح پروژه «ارتقای کیفیت پالایشگاه تبریز» در منطقه ورزقان دچار سانحه سقوط بالگرد شد و در شب ولادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت، به همراه حجت‌الاسلام سیدمحمدعلی آل‌هاشم، نماینده ولی‌فقیه و امام جمعه تبریز، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه، مالک رحمتی، استاندار آذربایجان شرقی، سردار سیدمهدی موسوی، فرمانده یگان حفاظت ریاست جمهوری و تعدادی از خدمه پرواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

گفت‌وگو از سمیرا انصاری

انتهای پیام
captcha